USP Labs подготвят бета тестовете за новия си Performance Protein.

Добавена на 29 Март, Категория: Новини, 17 коментара

През изминалата седмица, USP Labs разкриха няколко детайла за предстоящата премиера на дългоочакваната им протеинова пудра, която носи временното име Performance Protein.

Според марката производител, тя никога няма да пусне продукт, който не се е доказал с ефекта си. И точно сега USP Labs решиха да навлязат в най-конкурентната част на пазара.
Прочети цялата статия >

Ревю на Carnitine Core. Последното оръжие на Muscle Pharm в борбата срещу мазнините.

Добавена на 27 Март, Категория: Новини, 4 коментара

Carnitine Core е най-новото попълнение в Core серията, чиито бели етикети винаги са били знак за качество и безпрецедентен ефект.

Подобно на иновациите в останалите продукти от серията, Carnitine Core включва оригинална формула от 4 различни карнитинови форми и добавени малинови кетони.
Прочети цялата статия >

Muscle Army серията е потвърдена! Scitec ще атакуват пазара през май.

Добавена на 25 Март, Категория: Новини, 5 коментара

Преди около седмица Scitec обявиха, че ще пуснат на пазара нова линия от добавки, която ще бъде наименувана Muscle Army.

Продуктите ще бъдат на военна тематика и ще включват 8 уникални формули, но засега единствено имената им са потвърдени и няма информация за техния състав и дозировки.
Прочети цялата статия >

Гамата на Atletic Edge Nutrition догонва APE. Новата продуктова линия залага на цветна визия.

Добавена на 22 Март, Категория: Новини, 2 коментара

Все повече компании залагат на по-семпли опаковки, на които им липсват дръзки цветове и иновативен дизайн, който да ви удари право в лицето от момента щом бъдат зърнати.

Един от малкото новатори в суплементарната индустрия е AEN, който съвсем неотдавна разкри новата визия на своите продукти. Етикетите на продуктите са вече по-светли, по-опростени и по-цветни, вид, който се оценява по-лесно от потребителите.
Прочети цялата статия >

True Mass се модернизира до 1230 калории! BSN пускат голяма разфасовка на популярния гейнър.

Добавена на 21 Март, Категория: Новини, 2 коментара

BSN се активизираха в пускането на нови продукти за последната година. С всичките нови и иновативни формули, които видяхме, не е учудващо, че големият бранд е решил да ни изненада с ново предложение.

Най-новото творение на BSN ще се казва True Mass 1200, като не е ясно дали ще е заместител на стария True Mass или негова алтернатива.
Прочети цялата статия >

AllMax представиха новият си Caяbion! Шест вида въглехидрати за повече енергия и маса.

Добавена на 20 Март, Категория: Новини, 3 коментара

Allmax е марка с широка гама от добавки, като най-новото попълнение е въглехидратната матрица Caяbion. Продуктът беше представен на тазгодишния Арнолд Класик и официално пуснат за продажба на официалния сайт на Allmax.

Caяbion е въглехидратна матрица, която съдържа шест различни източника на въглехидрати.
Прочети цялата статия >

Международната версия на Stim-U-Tant е разкрита!

Добавена на 15 Март, Категория: Без категория, Напиши коментар

Mutant се забавиха много с представянето на новия си фетбърнър пред феновете, но изглежда, че чакането е към своя край и продуктът най-после ще се пусне на пазара.

Все още няма подробна информация за съдържанието на продукта, но от компанията обявиха, че Stim-U-Tant ще има две различни версии и втората ще се различава по състава си.
Прочети цялата статия >