AllMax представиха новият си Caяbion! Шест вида въглехидрати за повече енергия и маса.

Добавена на 20 Март, Категория: Новини, 3 коментара

Allmax е марка с широка гама от добавки, като най-новото попълнение е въглехидратната матрица Caяbion. Продуктът беше представен на тазгодишния Арнолд Класик и официално пуснат за продажба на официалния сайт на Allmax.

Caяbion е въглехидратна матрица, която съдържа шест различни източника на въглехидрати.
Прочети цялата статия >

Международната версия на Stim-U-Tant е разкрита!

Добавена на 15 Март, Категория: Без категория, Напиши коментар

Mutant се забавиха много с представянето на новия си фетбърнър пред феновете, но изглежда, че чакането е към своя край и продуктът най-после ще се пусне на пазара.

Все още няма подробна информация за съдържанието на продукта, но от компанията обявиха, че Stim-U-Tant ще има две различни версии и втората ще се различава по състава си.
Прочети цялата статия >

Формулата на Superdrive е официално обявена!

Добавена на 14 Март, Категория: Новини, 7 коментара

Един от суплементите, който всеки искаше да опита по време на Арнолд Класик беше предтренировъчната суперформула на Gaspari Nutrition, наричана Superdrive.

Най-вероятно тогава е имало едва няколко човека, които са били запознати с подробностите около продукта, но допълнителна информация за онлайн феновете, които не успяха да посетят изложението не беше пусната.
Прочети цялата статия >

MusclePharm с нова линия на пазара - NITRATE SERIES!

Добавена на 13 Март, Категория: Новини, 4 коментара

В навечерието на Арнолд Класик Muscle Pharm решиха, че е най-добрият момент да обявят новата си Nitrate Series, която ще се появи през месец май. Уникалната линия ще се състои от 5 продукта - BCA-3 (BCAA), CLT-3 (глутамин), BTA-3 (бета-Аланин или бетаин), ARG-3 (аргинин) и CRE-3 (креатин).

Всеки продукт ще е самостоятелна част от Nitrate Series, като ще се отличава със своите индивидуални качества и свойства.
Прочети цялата статия >

„Натуралният“ строител на мускулна маса

Добавена на 03 Март, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар

Фосфатидната киселина може би ще бъде следващия „натурален“ строител на мускули?


Помня времето, когато креатин монохидратът за пръв път се появи на сцената. Отидох на работа и се задълбах дълбоко в историята на изследванията, свързани с него, а след това бързо разбрах, че ще е нещо наистина работещо.
Прочети цялата статия >

Оптимизирано напомпване с естествени помощни средства

Добавена на 02 Март, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар

Много от натуралните съставки, доказани при успокояването на кръвоносните съдове и понижаването на кръвното налягане, могат да бъдат ползвани за напомпване преди и по време на тренировкаСравнително лесно е да се намери отнякъде достатъчно протеин, за да се компенсира липсата на следтренировъчен шейк, в случай че вашите суплементи не са ви под ръка
Прочети цялата статия >

Фитнес рецепти: Мини кюфтета

Добавена на 23 Февруари, Категория: Хранене, 2 коментара

Когато спазвате строг тренировъчен и хранителен режим, кюфтетата са само мечтана храна за вас. Повечето кюфтета са богати на въглехидрати, мазнини и сол. Предлагаме ви мини кюфтета, бедни на въглехидрати и сол
Прочети цялата статия >