Стаковете на ВЪЛКА са тук!

Добавена на 19 Март, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар

Бързото популяризиране на Dennis Wolf серията на AMIX ни накара да Ви предложим неустоими оферти за намаления при покупка на някои от най-популярните комбинации продукти.
Прочети цялата статия >

"White Pump" - нов продукт от Controlled Labs

Добавена на 22 Февруари, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар
Както се разбира oт името му, "White Pump" очевидно ще предсатлява напомпващ продукт. Controlled Labs не са изкарвали нещо ново от доста време и явно са решили да опитат късмета си в набиращата скорост в последно време категория предтренировъчни продукти без стимуланти.
Прочети цялата статия >

Най - накрая се появи и новия фет-бърнар на MuscleMeds - Phenbuterol!

Добавена на 07 Февруари, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар

Определено тази година ще е много добра за Muscle Meds. Три нови продукта, за Power Test вече ви информирахме, очаква се и Secret Sauce, а сега и Phenbuterol.

Това, което се вижда на пръв поглед е доста иновативния състав, както и че формулата ще е тип one per day, т.е. една капсула на 24 часа ще е напълно достатъчна
Прочети цялата статия >

Ново в лилаво! PRO SERIES от Optimum!

Добавена на 05 Февруари, Категория: Новини, 1 коментар


Optimum Nutrition пуснаха в интернет изображение с новата си линия в лилаво - PRO SERIES.

Новата серия на Optimum Nutrition ще включва четири продукта - Pro Complex, Pro Gainer, Pro BCAA, Pro Booster, Pro Joint.
Прочети цялата статия >

Power Test бие Phenbuterol с удар, Muscle Meds стартира третия си мускуло-строител!

Добавена на 04 Февруари, Категория: Новини, 1 коментар

В изненадващ обрат на събитията, МuscleMeds пуснаха добавка преди старта на тяхната много желана формула за загуба на тегло Phenbuterol.

Името на продукта е Power Test, и е третият продукт на марката, с който тя влиза в категорията muscle building ( качване на мускулна маса...), присъединявайки се към HexaGHen и MethylArimatest
Прочети цялата статия >

Бисквити с крем вече са достъпни, Quest Nutrition настроени да приемат предварителни поръчки!

Добавена на 03 Февруари, Категория: Новини, 1 коментар

По-рано през седмицата GNC и Quest Nutrition промотира излизането на нов бар вкус, за който бе загатнато за вариант на висквитки.

Денят след като за първи път бе пуснат тийзър, от Quest заявиха, че вкусът е същия като оригиналните бисквитки § крем. Преди да бъде обявено официално, това ще бъде ексклузивен продукт на GNC.
Прочети цялата статия >

Японските реклами на Арнолд Шварценегер през 90-те са наистина странни (ВИДЕО)

Добавена на 31 Януари, Категория: Новини, 1 коментар


Мислехме, че знаем всичко за фитнес идолът ни Арнолд Шварценегер, но от the Oak винаги намират начин да ни изненадат. Дали той разкрива откровени истории за получаването на пистите на снимачната площадка на Predator или предложението на ден за пури, или дори карането на танкове на charitable фенове, Шварценегер не е един от тези, който се срамуват да мислят нестандартно и извън пределите на традиционното.
Прочети цялата статия >