FitMiss с първо ново попълнение

Добавена на 24 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Първият допълнителен продукт към дамската серия на Muscle Pharm - Fit Miss е вече факт. След като малко занемариха бранда си след първоначалната му поява, най-после дамите ще могат да се възползват от нещо ново.
Прочети цялата статия >

USP Labs AminoLIFT - предтренировъчните аминокиселини

Добавена на 17 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Вече има повече яснота около новия аминокиселинен продукт на USP Labs - AminoLIFT. Марката, която няма нужда от представяне, се насочва към по-комплексен продукт, след превръщането на Modern BCAA в лидер при разклонената верига аминокиселини.
Прочети цялата статия >

Super HD се завръща в две разфасовки!

Добавена на 13 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Един от най-популярните продукти за изгаряне на мазнини в Америка - Cellucor - Super HD най-после достига до европейския пазар. Голямото търсене надделя и сложи край на дългото му отсъствие в Европа. От Cellucor знаят как да правят качествени продукти на стимулантна основа! Огромният успех на азотния им бустер - C4 Extreme, беше предпоставка да се насочат към революционен енергетик и в другата популярна категория - термогенни фетбърнъри.
Прочети цялата статия >

Нови разфасовки Arnold Iron Mass и Combat

Добавена на 10 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
MusclePharm обявиха, че от юни месец ще се появи по-голяма разфасовка от така успешния гейнър от серията на Arnold Schwarzenegger - Iron Mass.
Прочети цялата статия >

Opti-Men реформулиран

Добавена на 28 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Световният хит на американската компания Optimum няма нужда от представяне. Едни от най-популярните спортни мултивитамини на пазара от години - Opti-men ще претърпят промени в някои от основните съставки.
Прочети цялата статия >

SCITEC навлиза при телешките протеини

Добавена на 14 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Най-накрая и Scitec Nutrition реши да се включи в набиращата все повече популярност категория протеин - телешкият. Телешката серия Carnivor на MuscleMeds постави началото на нов стандарт, с който вече всички големи марки са длъжни да се съобразяват.
Прочети цялата статия >

Нови продукти от MEX - Muscle Excellence!

Добавена на 12 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
След появата на новата серия с подписа на легендарния Flex Wheeler, MEX Nutrition са готови да продължат с изненадите и да зарадват фитнес феновете с няколко нови продукта. Вече разполагаме с повече детайли за четирите нови формули.

Първите два продукта са част от серията Flex Wheeler Pro Line и носят имената A-Pak и M-Pak. Тези два продукта имат сходен дизайн на опаковката, дозировка и дневен прием.

Ето малко повече информация за етикетите и предназначението им.
Прочети цялата статия >