Кокосово мляко - чудото на топлите страни!

Добавена на 19 Октомври, Категория: Хранене, Напиши коментар


Една голяма част от хората имат лактозна непоносимост! Лактозата се съдържа в животинското мляко. Ако сте решили да изключите този тип продукти от менюто си или пък просто искате да обогатите своя хранителен режим с нещо полезно – то кокосовото мляко със сигурност ще ви заинтригува.
Прочети цялата статия >

Правилата на огромния бицепс - част 2-ра

Добавена на 18 Октомври, Категория: Статии, Напиши коментар


Дойде време и за втория безценен съвет отнсно любимата на повечето мъже мсукулна група - бицепса!

С няколко думи, препоръчваме ви да стягате мускула така, че да го „изцеждате" в края на всяко повторение
Прочети цялата статия >

Така важният калций!

Добавена на 16 Октомври, Категория: Статии, Напиши коментар
Калцият е минерал, който е основна част на костите и зъбите. Сърцето, нервите и кръвосъсирването също се нуждаят от калций, за да работят нормално. Калцият като добавка се използва за лечение и профилактика при ниски нива на калций в организма и последвалите неблагоприятни костни състояния, включително остеопороза (слаби кости поради ниска костна плътност), рахит (състояние при деца, включващи омекване на костите) и остеомалация (размекване на костите, свързани с болка).
Прочети цялата статия >

Красивият и вкусен ананас!

Добавена на 15 Октомври, Категория: Статии, Напиши коментар
С тази статия просто леко ще опресним познанията си за един много екзотичен плод, а именно АНАНАС!

Чудните му свойства са безброй, но на първо място е това, че ананасът има благотворно влияние в борбата с излишните килограми. Родината на този плод е Бразилия, но в наше време може да се намери във всяка част на света, без особени проблеми и това е много добра новина, тъй като този плод има много полезни свойства, освен вкусовите си качества.
Прочети цялата статия >

Правилата на огромния бицепс - част 1-ва.

Добавена на 13 Октомври, Категория: Тренировки, Напиши коментар


Всеки един от нас, дори и да отрича си е мечтал да има огромен бицепс още когато е ходел под масата. Бицепсите са основна мускулна група. Дори и да не знаеш нищо за фитнеса, когато стъпиш в залата ще хванеш щангата и ще започнеш сгъвания за бицепс. За някои хора, родени с късмет, генетиката ги предразполага да имат ясно очертан и лесно изграден бицепс. За тези билдъри, денонощното ровене и търсене в нета на тема как да направя голям бицепс не съществува, защото просто с няколко базови упражнения се постигат чудеса. Дори може да се каже, че почти всяко силово упражнение за бицепс, което правят, води до увеличаване на мускулния им размер.
Прочети цялата статия >

Протеин, колко ти е нужен на ден?

Добавена на 11 Октомври, Категория: Статии, Напиши коментар

От край време главният въпрос на трениращите или водещите здравословен начин на живот е, колко протеин да приемам.

Чрез данни от американски и канадски държавни агенции по хранене ще се опитаме да дадем максимално задоволителен отговор!
Прочети цялата статия >

Проблеми с ерекцията? Вече са минало!

Добавена на 07 Октомври, Категория: Статии, Напиши коментар

Неспособността за поддържане на ерекцията или нейното получаване се нарича импотентност. Тя е изключително важен фактор за задържане на сексуалната възбуда, привличане и сексуално удовлетворение и у двамата партньори.

Създава появата на сериозни проблеми със самочувствието на мъжа, също така и на жената, което се явява и е основен проблем за зараждането на здрава и пълноценна връзка.
Прочети цялата статия >