7 мита за храната, която ядем!

Добавена на 06 Юни, Категория: Хранене, Напиши коментар

Мит № 1: Биохраните са по-полезни от другите

Биологичното земеделие е например много полезно за почвата. Но за съжаление, биохраните не са по-полезни от останалите, произвеждани от традиционното земеделие. Количествата пестициди, съдържащи се в храните, са като цяло толкова малки, че не играят съществена роля. Вярно, биологичните зеленчуци съдържат по-малко нитрати от другите, но не е много ясно дали това е предимство. Едно време се смяташе, че нитратите се превръщат в човешкото тяло в нитрити и нитрозамини, които причиняват рак.
Прочети цялата статия >

Има ли болка, няма растеж!

Добавена на 05 Юни, Категория: Фитнес, Напиши коментар

Ако в началото на тренировката Ви се появи остра болка в рамото, лакътя или коляното и след това постепенно спадне (може дори да изчезне) след няколко серии, за да се появи отново няколко часа по-късно, най-вероятно имате тендинит.
Прочети цялата статия >

Астаксантин!

Добавена на 02 Юни, Категория: Статии, Напиши коментар
Астаксантинът е червен пигмент с изключителни здравословни качества и една от най-популярните хранителни добавки днес. Добива се от различни източници, включително и от синтетични медикаменти. Освен в месото на сьомгата се съдържа и в някои видове пъстърва, в обвивката на ракообразните и особено много в удивителното микроводорасло Хематококус плувиалис. Най-концентрираният и качествен астаксантин е извлеченият именно от Хематококус плувиалис.
Прочети цялата статия >

Кето диета!

Добавена на 01 Юни, Категория: Диети, Напиши коментар

Може би се чудите дали кето диетата е добра за вас, тъй като през последната година тя стана много популярна в социалните медии.

Това е диета с ниско съдържание на въглехидрати, която насърчава приема на здравословни мазнини, и гласи, че до 80% от общите дневни калории трябва да се състоят от тях.
Прочети цялата статия >

Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

Добавена на 31 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Знаете ли, че точно този продукт е най - продаваният и най - силният бърнар създаван някога?

Преди да ви кажем, колко е добър и колко ефективен бихме искали да ви предупредим, че не се препоръчва за лица под 18г и хора имащи проблеми със сърцето и кръвното налягане

[b]Слушайте сега,ще ви разкажем малко повече за това, защо трябва да се доверите на него.
Прочети цялата статия >

Трябва ли ти диуретик?

Добавена на 30 Май, Категория: Диети, Напиши коментар

Мислите си, че може би страдате от задържане на течности, но не знаете какви точно са симптомите му?

Задържането на течности познато и като едема е патологично или непатологично състояние причинено от прекомерното натрупване на течности в тъканите.
Прочети цялата статия >

Подобрете съня с 3 натуралани съставки!

Добавена на 29 Май, Категория: Статии, Напиши коментар

Преди лягане почти всеки е преживявал неприятно усещане на чувство на пълен стомах. А лошото храносмилане преди лягане може да доведе до проблеми като киселинен рефлукс, киселини в стомаха или нарушен сън. Добрата новина е, че има естествени начини за решаване на тези симптоми.
Прочети цялата статия >