Как да консумираме правилно плодове?

Добавена на 25 Юли, Категория: Хранене, Напиши коментар

Въпреки че здравословното хранене напоследък е много популярно, трябва да се внимава. Така например храни и напитки, които се рекламират за полезни, всъщност може да ни донесат повече вреда. Последната изненада идва от експертът по диететика и хранене на Елена Чедиа.
Прочети цялата статия >

Кажете СТОП на стареене с Витамин Е

Добавена на 24 Юли, Категория: Хранене, Напиши коментар

Експертите са единодушни, че витамин Е забавя процесите на стареене благодарение на това, че защитава клетките от увреждане от свободните радикали. Този витамин е един от най-известните и мощни антиоксиданти. Има данни, че той спомага за укрепване на имунитета дори при възрастните хора; помага за изхвърлянето на токсините от цигарения дим; облекчава симптомите на болестта на Паркинсон; забавя развитието на катаракта и болест на Алцхаймер. Резултати от някои изследвания показват, че витамин Е може да облекчи силната болка в краката, предизвикана от нарушение на кръвообращението, което се предизвиква от накуцване. А кремове и масла, съдържащи витамин Е, спомагат да заздравяване на увредена кожа.
Прочети цялата статия >

Най -добрият приятел на вашия протеин!

Добавена на 20 Юли, Категория: Без категория, Напиши коментар

Кралят на шейкърите е тук!

MetalShake SWEDISH Smart Shaker with Ice Puck е с уникален дизайн, конструиран изцяло от метал, допълнен с гумени уплътнения!

Многофункционалнта спортна бутилка е изработена от неръждаема стомана 304 и полипропиленови влакна 100% без токсични съставки.
Прочети цялата статия >

Как да бъдем неуморни в залата?

Добавена на 18 Юли, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Продължителните тренировки изчерпва бързо запасите от енергия.Така настъпва умората и ползите на тренировките намалява.

Един от най – успешните начини да се противодейства на това състояние е приемът на инозин. Така се увеличав работния капацитет на организма и можете да тренирате по-тежко и интензивно ,защото ставате по-издръжливи.Този продукт е идеален за всякакви аеробни спортове, защото чрез него тялото се захранва с повече кислород!
Прочети цялата статия >

Тренировка тип 'ЗАБИВАНЕ'

Добавена на 17 Юли, Категория: Упражнения, Напиши коментар

Вие сте бодибилдър. Правите всичко както трябва. Имате прилична тренировъчна програма, която спазвате религиозно, хапвате си добре чисто месце и богати блюда. Опитвате различни тренировъчни техники и упражнения, но въпреки всичко не растете достатъчно бързо, нещо някъде не върви.
Прочети цялата статия >

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Добавена на 13 Юли, Категория: Статии, Напиши коментар

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на холестерол в кръвта. Високото ниво на холестерол представлява рисков фактор за развитието на сърдечно-съдови заболявания и атеросклероза, което налага редовното провеждане на профилактични изследвания.
Прочети цялата статия >

Хапче, което ще накра мозъка да РАБОТИ!

Добавена на 12 Юли, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Swedish Supplements Peppermind е предназначен да повиши когнитивните резултати, да повиши фокуса и енергията. Swedish Supplements Peppermind е подходящ , когато сте физически и психически изтощен. Продуктът е подходящ за ситуации, при които е необходима допълнителна рязкост, фокус, концентрация, продължителни тренировка или при продължително учене.
Прочети цялата статия >