Невероятна сила с новия LevroCREA!

Добавена на 31 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Отново на пазара и отново благодарение на FITNESS1.BG.

Новата формула е повече от зашеметяваща! Креатин нитрат е заменен от много по – силната формула на креатин магнезиев хелат.

Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (IFBB)! Това , което отличава хранителните добавки от Levrone Signature Series, в пазар наситен от множество брандове, е оптималното качество и стриктната наука зад всяка една от добавките на сериите.
Прочети цялата статия >

Зверска сила с XTREME NAPALM!

Добавена на 30 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

FA Nutrition Xtreme Napalm Pre-contest отново наличен във FITNESS1.BG

Xtreme Napalm Pre-contest е създаден специално за подготовка преди силно физическо и ментално натоварване. Действието на Xtreme Napalm започва почти мигновенно, само минути след прием дава на тялото прилив на енергия.
Прочети цялата статия >

Видовете телесни мазнини!

Добавена на 28 Май, Категория: Статии, Напиши коментар
Телесните мазнини: най-лошия кошмар за всеки, който е загрижен за тялото си. Всички ние искаме да знаем как можем да предотвратим трупането им, как да се отървем от тях и как да изградим мускулна маса без да се омазним. Ако изгарянето на телесните мазнини ви е първостепенна грижа в момента, би било мъдро да инвестирате малко време в изучаването на точно този тип тъкани в тялото.

Целите на мазнините

Мазнините представляват тъкан, която е необходима на организма за широка гама от функции като регулирането на температурата, нормална репродуктивост (особено при жените), преодоляване на шок, регулиране на хранителни вещества и поддържане на здрава кожа, коса и нокти.
Прочети цялата статия >

Защо да приемаме течности по време на тренировка?

Добавена на 23 Май, Категория: Статии, Напиши коментар

Отговорът на върпоса е следният:

Храносмилателната система по време на тренировката рязко губи мощнос и не е добре да се претоварва с храна, но това не важи за течностите.

[b]Що се отнася до водата и спортните, тонизиращи изотонични напитки, то те не само са че може да се пият, но дори е необходимо за правилната работа на тялото ви по време на тренировка.
Прочети цялата статия >

Licorice Root!

Добавена на 21 Май, Категория: Статии, Напиши коментар
Mоже да премахне над 1200 токсина!

Коренът от женско биле е чудесен за детоксикация на организмаТова растение се използва в много китайски билкови формули за засилване ефекта на другите билки и намаляване на всякакви вредни ефекти, които те могат да имат. Някои вярват, че женското биле може да се справи с интоксикацията от алкохол и наркотици, въпреки че няма научни изследвания, които потвърждават това.

В Китай, женското биле е известно като „Великият детоксикатор”.
Прочети цялата статия >

Пикногенол - против болки в ставите!

Добавена на 20 Май, Категория: Статии, Напиши коментар
Търсите друг начин на защита срещу болките в коляното или рамото, които постоянно ви тормозят? Патентована съставка от кората на френския морски бор (Pinus pinaster) може би е отговорът.

Биофлавоноидите и полифенолите, които са съдържат в пикногенола са подобни на съединенията в червеното вино, които допринасят за способността му да подобрява здравето на сърцето. Изследванията са установили, че те носят множество ползи, включително намаляване на кръвното налягане и подобряване на здравето на кожата.
Прочети цялата статия >

Знаете ли кой е истинският РОКИ?

Добавена на 18 Май, Категория: Статии, Напиши коментар

Знаете ли, че има един-единствен боксьор, който никога не е губил на ринга и се оттегля непобеден от бокса?

Сигурно си задавате въпросът, кой е той?

Роки Марчиано, който преди 61 години - на 27 април 1956 – слага край на своята кариерата по собствено желание.
Прочети цялата статия >