Запознайте се с OSTROVIT!

Добавена на 23 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

OstroVit e eдна от най-динамично развиващите се полски компании в бранша, тя реагира бързо на нуждите на потребителите. Няма значение дали тренирате или искате да имате здравословен начин на живот,

Богатото портфолиото на продукти е създадено по такъв начин, че всеки да може да намери нещо за себе си. OstroVit е печат на качество, който би могъл да навлезе в живота ви дълготрайно!
Прочети цялата статия >

2 капсули на ден, идвай в спалнята с мен!

Добавена на 22 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Искате ли половинката ви да е очарована от вашето представяне в легото?
Да нямате никакви притеснения в спалнята?

Да, точно така, тези 2 бели и 2 червени капсули за Нея и Него са решение на вашите проблеми!

LHS е сет от 2 бели и 2 червени всяка съдържаща в себе си – комбинация от билки, които взаимно се допълват и увеличават активното си действие многократно. В белите капсули се съдържа комбинация от: епимедиум, сибирски женшен, левзея, сминдух, коприва.
Прочети цялата статия >

Суперхрани на достъпни цени?

Добавена на 21 Август, Категория: Диети, Напиши коментар

Има изписани цели фермани за невероятните ползи от екзотичните суперхрани, идващи от далечни държави. Цените им обаче не са никак полезни за портмонето ни.

Не е задължително обаче суперхраните да са скъпи и да идват отдалеч, за да действат добре. Има ги у нас, само на една ръка разстояние. Ето само няколко примера.
Прочети цялата статия >

К2 (МК-7) витаминът, от който се нуждаете!

Добавена на 17 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Калцият заздравява костите и намалява риска от остеопороза – тази теория бе лансирана в продължение на години. Тогава защо в скандинавските държави, САЩ, Канада и други страни, чието население приема много калций чрез храната или под формата на хранителни добавки, остеопорозата е широко разпространена?
Прочети цялата статия >

Фъстъчено масло,кога и как да го консумираме?

Добавена на 16 Август, Категория: Диети, Напиши коментар

Лично на нас фъстъченото масло много ни харесва. Заради специфичния му вкус обаче със сигурност има и хора, на които не им се нрави, пише lifestyle.

Вече знаем, че маслото от фъстъци ни набавя солидно количество протеин, както и че е източник и на витамините С, А и Е. Това, че намалява риска от диабет, образуването на камъни в жлъчката и рак на стомаха също е един огромен плюс.
Прочети цялата статия >

ZMA, подобрете съня и нивата на тестостерон!

Добавена на 15 Август, Категория: Без категория, Напиши коментар

ZMA е патентована формула, включваща в състава си цинк, магнезий и витамин B6. За да се използва това наименование, тези съставки трябва да са в точно определена форма и концентрация.

Доказано е клинично, че ZMA допринася за повишаването на нивата на анаболните хормони и мускулната сила.
Прочети цялата статия >

Спирулина – изворът на живота!

Добавена на 14 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Спирулината е позната още по времето на древните маи и ацтеки, които са укрепвали и подмладявали организма си с нейна помощ. Едноклетъчните сини водорасли са признати за един от най-големите потенциални източници на белтъчини сред растенията. Спирулината стимулира, укрепва и подсилва имунната система. Особено полезна е при поддържане на здравословен режим на хранене. Подобрява липидния и глюкозния метаболизъм, редуцира мазнините в черния дроб и укрепва сърдечното здраве.
Прочети цялата статия >