Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Добавена на 03 Август, Категория: Статии, Напиши коментар

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер

1. Покачването на чиста мускулна маса не е просто намерение, а по-скоро твърдо убеждение, което вие трябва да възприемете и да не позволите нищо да ви спре при постигането му. Вие трябва да желаете това повече от всичко друго и да сте готов да направите жертви – и ще се наложи да ги направите, за да постигнете целите си. Преследвайте вашите цели с желание като знаете, че някои пречки могат да забавят прогреса ви, но нищо не може да ви спре по пътя.
Прочети цялата статия >

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

Добавена на 02 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

FA Nutrition е повече от екстремна марка!
Създадоха един от най - добрите продукти, които се борят за възстановяването на вашите мускули!

Xtreme BCAA All Day 4:1:1 Limited Edition е БЦАА формула с добавени: Цитрулин Малат, Л-карнитин, витамини и минерали!
Прочети цялата статия >

Ново от FA NUTRITION!

Добавена на 01 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Уникален нов продукт от любимата ви марка FA NUTRITION!
Той не само ще накара мускула да достигне заветни размери, но и ще подпомогне изгарянето на мазнини, което ще ви направи по - релефни от всякога!

Xtreme Thermo Pump е мощен пред-тренировъчен продукт, който ще подпомогне напомпването на мускулите Ви и ще Ви даде огромно количество енергия и фокус!

Xtreme Thermo Pump е специално разработен за всеки, който има нужда от допълнителен стимул по време на тренировка и иска всеки път да е по-силен и по-добър от предния!
Прочети цялата статия >

Набирането, как и защо?

Добавена на 31 Юли, Категория: Упражнения, Напиши коментар

Въпреки че са често пренебрегвано упражнение за гърба, набиранията на лост ще натоварят напълно латералните мускули, като едновременно стимулират развитието на бицепсите и раменете.

Всичките им разновидности са вариант на едно базово упражнение : хващате се за лоста в надхват и от вис набирате тялото нагоре срещу гравитацията.

Колкото и да е просто обаче, механизмът на упражнението трябва да се схване напълно, за да извлечете и максимума от него.
Прочети цялата статия >

Как да консумираме правилно плодове?

Добавена на 25 Юли, Категория: Хранене, Напиши коментар

Въпреки че здравословното хранене напоследък е много популярно, трябва да се внимава. Така например храни и напитки, които се рекламират за полезни, всъщност може да ни донесат повече вреда. Последната изненада идва от експертът по диететика и хранене на Елена Чедиа.
Прочети цялата статия >

Кажете СТОП на стареене с Витамин Е

Добавена на 24 Юли, Категория: Хранене, Напиши коментар

Експертите са единодушни, че витамин Е забавя процесите на стареене благодарение на това, че защитава клетките от увреждане от свободните радикали. Този витамин е един от най-известните и мощни антиоксиданти. Има данни, че той спомага за укрепване на имунитета дори при възрастните хора; помага за изхвърлянето на токсините от цигарения дим; облекчава симптомите на болестта на Паркинсон; забавя развитието на катаракта и болест на Алцхаймер. Резултати от някои изследвания показват, че витамин Е може да облекчи силната болка в краката, предизвикана от нарушение на кръвообращението, което се предизвиква от накуцване. А кремове и масла, съдържащи витамин Е, спомагат да заздравяване на увредена кожа.
Прочети цялата статия >

Най -добрият приятел на вашия протеин!

Добавена на 20 Юли, Категория: Без категория, Напиши коментар

Кралят на шейкърите е тук!

MetalShake SWEDISH Smart Shaker with Ice Puck е с уникален дизайн, конструиран изцяло от метал, допълнен с гумени уплътнения!

Многофункционалнта спортна бутилка е изработена от неръждаема стомана 304 и полипропиленови влакна 100% без токсични съставки.
Прочети цялата статия >