Интересни ползи от казеина!

Добавена на 11 Март, Категория: Статии, Напиши коментар
В тази статия ще обърнем внимание на вид протеин, който ни е добре познат с основното си действие, а именно бавното си усвояване. НО, има и още няколко не толкова познати факти за този вид протеин, на които ще обърнем внимание в редовете по-долу!

1. Запазва мускулите

Всеки път когато сте на ниско калорийна диета, един от първите въпроси, които ви безпокоят е загубата на мускулна маса. Тъй като не доставяте достатъчно калории за да окажете пълна подкрепа на всички енергийни нужди през целия ден, вие принуждавате тялото си да се обърне към съхранените си резервни депа.
Прочети цялата статия >

Най-важните неща за ZMA!

Добавена на 10 Март, Категория: Статии, Напиши коментар
1. Какво представлява ZMA?

ZMA е научно разработена анаболна минерална формула. Тя съдържа цинк монометионин аспартат, магнезий аспартат и витамин Б6. Проучванията са доказали, че ZMA може значително да увеличи анаболните нива на хормоните и мускулната сила при спортистите.
Прочети цялата статия >

Кои съставки в пред-тренировъчния продукт, за какво са! част 2

Добавена на 04 Март, Категория: Статии, Напиши коментар
НАПОМПВАЩИ

Ролята на напомпващите съставки е проста. Целта им е по-добра васкуларизация, разширяване на мускула, тоест навлизането на повече изграждащи вещества, от което следва повече растеж. Добрата визия в залата по време на тренировка е само приятен, допълнителен ефект.
Прочети цялата статия >

Кои съставки в пред-тренировъчния продукт, за какво са! част 1

Добавена на 03 Март, Категория: Статии, Напиши коментар
Един страхотен предтренировъчен продукт може да отнесе тренировките Ви на съвсем друго ниво. Лошите, от друга страна, са излишно натоварване на организма и разбира се, излишни пари. Как да разграничим качествените от некачествените предтренировъчни продукти?
Прочети цялата статия >

Упражнение за идеални гърди при жените!

Добавена на 01 Март, Категория: Без категория, Напиши коментар

Колко пъти сте чували следния въпрос: „Колко вдигаш на лежанка?” Повечето жени отговарят, че не правят подобно упражнение. Това е така, защото промяната в мисленето при тях става много бавно, особено що се отнася до фитнес, вдигане на тежести и правилните / грешните неща, които правим в залата.
Прочети цялата статия >

NETTLE MAX - защо да приемаме този продукт?

Добавена на 28 Февруари, Категория: Статии, Напиши коментар

Cvetita ни представят NETTLE MAX!

Ползите от копривата са многобройни, в тази статия ще ви запознаем с част от тях:

Независимо дали в чай или тинктури, знахарите са използвали копривата, за да подобрят блясъка на очите, косата, да прочистят кръвта и други. Копривата се използва и за увеличаване на силата, както и дължината на косата при процедури в салони за красота. Всъщност, някои билкари се кълнат в способността на копривата да стимулира растежа на косата при оплешивяващи мъже.
Прочети цялата статия >

Кои са най - калоричните зеленчуци?

Добавена на 27 Февруари, Категория: Хранене, Напиши коментар

Учени от Харвард публикуваха резултатите от мащабно изследване, след приключването на което са съставили негативен списък. В него са включени зеленчукови култури, които не се препоръчват на хора с наднормено тегло или предразположени към него. Диетолозите настояват: ако искате да сте стройни - изключете ги от менюто си!
Прочети цялата статия >