5 тренировки за изграждане мускулната маса на краката

Добавена на 15 Март, Категория: Тренировки, 8 коментара
Кой е истинският показател за страхотна физика? Големият бицепс? Нацепените плочки на корема? Може би широкият гръб?

Няма верен отговор измежду тези предположения. Истината е в симетрията! Симетрична физика е тази, при която всички части от тялото се вливат балансирано една в друга. Никоя от тях не е по-голяма от другата.
Прочети цялата статия >

Кай Грийн разказва за живота си

Добавена на 14 Март, Категория: Статии, 11 коментара
Роден съм на 12-ти юли в Бруклин, Ню Йорк. Едва на 6 години останах под опеката на социалните служби поради проблемна семейна среда. Следващите 10 години прекарах в различни сиропиталища и приемни семейства. Именно заради трудната среда намерих спасение в тренирането с тежести.

Дълбоко в душата си винаги съм знаел, че бодибилдингът изисква талант и воля, които хората много често подценяват.
Прочети цялата статия >

Грозната истина за бялото брашно

Добавена на 13 Март, Категория: Статии, 3 коментара
В силно преработеното бяло брашно (известно още като „обогатено пшенично брашно или „пшенично брашно”) липсват двете най-полезни и богати на фибри части от семената: външния слой трици и зародиша.

Хранителен режим, съставен от рафинирани храни, прави хората уязвими на хронични заболявания, а освен това причинява запек, недохранване и други отрицателни ефекти.
Прочети цялата статия >

Biotech USA вече и в арсенала на Fitness1.BG!

Добавена на 11 Март, Категория: Новини, 5 коментара
Екипът на Fitness #1 Superstore има удоволствието да Ви представи и предложи продуктите на марката BioTech USA.

Поредното увеличение на разнообразието на нашия арсенал ще Ви даде възможност да получите обичайното безупречно качество на цени без конкуренция. Нека разкажем на кратко за марката, която е новост за българския пазар.
Прочети цялата статия >

8 движения за перфектното женско дупе

Добавена на 09 Март, Категория: За жени, 3 коментара
Почти всяка жена, която види друга с хубаво дупе, мисли, че тя го е постигнала на специалните машини. Нищо не може да бъде по-далеч от истината! Стегнатите задни части се оформят най-добре с упражнения за крака от старата школа като мъртва тяга, клекове и напади.

Тези упражнения ви позволяват да използвате тежестите, необходими за изграждането на мускулна тъкан, която в крайна сметка придава хубава кръгла форма на дупето ви.
Прочети цялата статия >

Всичко за L-карнитина на едно място !

Добавена на 08 Март, Категория: Хранителни добавки, 28 коментара
L-карнитин – свързвате това понятие с отслабване, нали? Асоциацията е правилна, разбира се, но това съвсем не изчерпва физиологичните свойства на това вещество.

Интересното е, че L-карнитинът (или просто карнитин) е една от най-често използваните хранителни добавки, но в същото време много хора го употребяват неправилно и често е набеждаван за неефективен. В този материал ще се постараем да дадем повече информация за L-карнитина – за действието му и начините да извлечем максимална полза от суплементация с него.
Прочети цялата статия >

Ускорете процеса на изгаряне на мазнините с... пиене на чай!

Добавена на 07 Март, Категория: Статии, 2 коментара
Енергийни напитки, фет-бърнъри, капсули с екстракт от зелен чай, но защо просто не се насочим към източника?

По-удобно и лесно е! Челеният чай предлага цял тон ползи, включително антиоксиданти, които да се противопоставят на болестите, помощ при горенето на мазнини, енергия и тонус.
Прочети цялата статия >