За жените: 10 съвета за справяне с целулита

Добавена на 01 Април, Категория: За жени, 4 коментара

1. Изчистване на тялото с четка


Някои експерти твърдят, че това е ключът към пълното отстраняване на целулита. Според тях това помага за ускоряването на лимфната система при премахването на токсините от тялото.

Разбира се, ползата от това зависи от достоверието на теорията, че целулитът се дължи на токсини, но активната лимфна система така или иначе помага за подобряване на кожата. За най-добри резултати навлажнете кожата си и след това използвайте четка.
Прочети цялата статия >

Силовите тренировки и всичко за тях!

Добавена на 30 Март, Категория: Статии, 1 коментар
Плаши ли Ви идеята за силово трениране? При повечето хора изниква образ на мъже с огромни кореми, които пъшкайки и викайки бутат невероятни тежести.

Истината обаче е, че силовото трениране е един от най-ефективните начини за един обикновен човек да промени физиката си като превърне тялото си в машина за изгаряне на мазнини. Статистиката показва, че хората, които започнат ефективни силови тренировки могат да се похвалят с видими резултати след само 3 месеца!
Прочети цялата статия >

Шам-фъстък – познат или непознат?

Добавена на 29 Март, Категория: Статии, 5 коментара
Почти всеки е хапвал тези ядки с интересен цвят и характерен вкус. Разчупването на пукнатата при печенето костилка придава допълнителен чар на шам-фъстъка, превръщайки го в приятно занимание докато гледаме телевизия, четем книга или просто приказваме с приятели.

Познаваме ли добре това растение всъщност? Нека разкажем малко повече за него.
Прочети цялата статия >

За жените: 6 причини, поради които преяждаме, и начини да се справим с тях

Добавена на 28 Март, Категория: За жени, 6 коментара
Повечето от нас преяждат поради 100 различни причини. Ядем прекалено много заради стрес, чувство на неудовлетвореност, тревоги, преумора и т.н.

Храним се, защото нашият стомах се чувства зле. Правим го по навик без изобщо да се замислим. Ето и основните причини за преяждането:
Прочети цялата статия >

Тренировки рано сутрин и късно вечер

Добавена на 25 Март, Категория: Статии, 1 коментар
В днешното натоварено ежедневие всеки от нас полага усилия, за да нареди ангажиментите си така, че да остане време и за спорт. Понякога това значи да тренираме рано сутрин или късно вечер, тъй като основната част от денонощието ни е заета със служебни задачи или учебен процес.

Как да се храним оптимално в такава ситуация? Как да организираме тренировъчния процес? Към какви добавки да се насочим и кога да ги приемаме? В този материал ще се опитаме да Ви дадем идеи за такива ситуации. Разбира се, ще коментираме нещата в най-общ план, тъй като съществуват специфични особености на различните режими (за увеличаване на мускулната маса, за намаляване на телесните мазнини и т.н.), които остават в сила.
Прочети цялата статия >

Fitness1 представя: Fusion! Силните суплементи за бодибилдинг!

Добавена на 24 Март, Категория: Новини, 6 коментара
Fusion е различен вид компания, произвеждаща хранителни добавки. Тя се занимава с този спорт по същата причина, както и Вие – обича бодибилдинга. Fusion произвежда най-мощните и най-ефективните суплементи, предназначени специално за активни спортисти, занимаващи се с бодибилдинг.

Тези хранителни добавки са формулирани на базата на задълбочени научни изследвания и са създадени, за да надминат очакванията Ви!
Прочети цялата статия >

Тренировката за рамо и трицепс на Dorian Yates!

Добавена на 23 Март, Категория: Тренировки, 3 коментара
Пригответе се за сериозна работа. Представяме ви любимите упражнения за трицепс и рамо на самия майстор - Дориан Йейтс, 6-кратен мистър Олимпия.

Ето как протича тренировката му:
Прочети цялата статия >