Клековете - фундаментален елемент от вашата тренировка

Добавена на 14 Май, Категория: Фитнес, 6 коментара
Вероятно сте чували поговорката: „Една сграда е толкова здрава, колкото здрави са нейните основи”. Е, същата тази мисъл се отнася и за тялото ви. Много хора не са наясно, че краката трябва да са най-силният мускул.

Страхотно е да имате големи ръце и масивни гърди, но краката трябва да са най-силният мускул, който притежавате. Ако това не е така, то ние ще ви дадем насоки как да изградите основите на тялото си.
Прочети цялата статия >

Бицепсово сгъване с въже („чукчета с въже”)

Добавена на 13 Май, Категория: Упражнения, 7 коментара
Има едно убийствено упражнение във фитнеса, което аз лично много обичам, защото увеличава силата, обема и плътността на бицепса, а освен това предизвиква невероятно напомпване! Това упражнение е бицепсовото сгъване с въже („чукчета” с въже) на скрипец.

Хубавото на това упражнение, че ви поставя в позиция, при която трябва да се фокусирате върху поддържане на пълен контрол над тежестта през цялото време на изпълнение, а това гарантира постоянен здрав хват и качествено стягане.
Прочети цялата статия >

Тренировката на Ким Кардашиян

Добавена на 12 Май, Категория: Тренировки, 5 коментара
Вероятно познавате Ким Кардашиян - пищната американска секс-бомба с много успешна кариера в реалити телевизията (а и в някои доста еротични клипове). Предлагаме програма за дамите, която ще тонизира мускулите и ще помогне за изграждане на онези секси извивки на тялото, с които Ким впечатлява мъжете по света.

Първата стъпка винаги е изграждане на подходящ хранителен режим. Ако не сте я направили, то е време да потърсите информация и да се захванете за работа.
Прочети цялата статия >

Тренировка - дърпане / бутане

Добавена на 10 Май, Категория: Без категория, 3 коментара
Дърпане / бутане е уникален метод на тренировка, която се основава на разделяне на вашия тренировъчен план на две, така че в един ден да правите само упражнения с бутане, а на другия такива с дърпане.

Този метод е страхотен начин да шокирате системата си, така че да получите по-бързи резултати в изгарянето на мазнини и развиването на мускули.
Прочети цялата статия >

Суроватъчен протеин : концентрат срещу изолат

Добавена на 09 Май, Категория: Хранителни добавки, 6 коментара
Без никакво съмнение, суроватъчният протеин е добавката, която препоръчваме на всички трениращи, независимо дали качват мускулна маса или свалят излишните мазнини.

Вземете под внимание и фактът, че последните проучвания показват противовъзпалителни и противоракови свойства на суроватъчния протеин. Аминокиселините с разклонена верига, глутаминът и левцинът, които се съдържат в тази добавка, са много важни за възстановяването и растежа на мускулите. Ако не разпологаме с достатъчно протеин в хранителния си режим, то няма как да стигнем максималното си ниво на сила.
Прочети цялата статия >

Тренировката за прасец на Бранч Уорън

Добавена на 06 Май, Категория: Тренировки, Напиши коментар
През 2006 г., Бранч Уорън направи своя дебют в Арнолд Класик, а резултатът беше невероятен- второ място след Декстър Джаксън.

Той падна на 7-ма позиция на следващата година, един от редките случаи, в които формата му не беше на максималното ниво, но след това постигна едно четвърто и две трети места, за да стане и шампион през настоящата 2011-та година!

Нека му честитим за страхотния успех и да се насочим към това как той работи за долната част на краката.
Прочети цялата статия >

За жените: 10 причини, поради които не отслабвате

Добавена на 05 Май, Категория: За жени, 4 коментара

1. Неподходящи упражнения


За да отслабнете, трябва да тренирате поне 5 пъти седмично с 60-70% от максималния сърдечен ритъм за около 30-45 минути. Започнете бавно и постепенно, но ако сте в добро добро състояние, правете по-предизвикателни и тежки тренировки, които са най-добрият начин за горене на повече калории. Въведете интервални (анаеробни) тренировки, за да разходвате калории дори след приключване на упражненията.

В допълнение към вашите кардио тренировки, ще трябва да включите и упражнения с тежести за всички мускулни групи поне 2 пъти седмично. Трябва да се изтощавате на пълния си предел, докато вече не може да направите допълнително повторение.
Прочети цялата статия >