Единственият алкохол, който може да е полезен за сърцето, е червеното вино?!?

Добавена на 24 Юни, Категория: Статии, 1 коментар
В продължение на много десетилетия, алкохолът е считан за вреден за здравето на сърцето, защото е свързан със затлъстяване, високо кръвно налягане и други здравословни проблеми, които могат да навредят на сърдечната дейност.

Все пак, медицинските специалисти с годините са установили, че червеното вино може да подобри здравето на сърцето, ако се консумира в умерени количества.
Прочети цялата статия >

12 лесни за опаковане закуски, които ще ви помогнат за поддържане на перфектен хранителен режим

Добавена на 23 Юни, Категория: Без категория, 10 коментара

1. Пълнозърнеста тортила или арабска питка с пилешко


Използвайте пълнозърнеста мексиканска царевична питка (тортила) или арабски хляб, намажете с малко нискомаслена майонеза и добавете отгоре пилешки гърди, настъргана маруля, краставици и домати.

Увийте питката и я поставете в хладилника. Това е здравословна храна, която ще ви снабди едновременно с проеин и полезни въглехидрати, които ще послужат за гориво на мускулите ви.
Прочети цялата статия >

Разбиване на 3 от митовете, свързани с хидратацията

Добавена на 20 Юни, Категория: Статии, 3 коментара
Всички ние знаем колко важно е да поддържаме правилна хидратация на организма. Без течности буквално ще загинем само за няколко дни.

Въпреки че няма съмнение по отношение многобройните роли, които водата играе при поддържането на оптималната функция на органите, все още има няколко широкоразпространени мита, които са свързани с нея.
Прочети цялата статия >

4 от най-добрите начини да разкарате мазнините чрез правилно хранене

Добавена на 17 Юни, Категория: Статии, Напиши коментар
За да се отървете бързо от мазнините, трябва да се храните по начин, който ще ви помогне да ги изгаряте. Намаляването на калориите или гладуването ще доведе до сваляне на килограмите, но само в краткосрочен план. Защо само в краткосрочен?

Намаляването на приема на калории влошава метаболизма, а това кара тялото да складира калориите. След като свършите с диетата и започнете да се храните нормално, множеството от калорииите, които консимирате, ще се натрупат под формата на мазнини! Ето защо, най-ефективният подход е да изградите хранителен план, който ще доведе до загуба на мазнини.
Прочети цялата статия >

Три убийствени тренировки за ръце

Добавена на 16 Юни, Категория: Тренировки, 18 коментара
Лятото наближава, а едни от от най-секси части на тялото са оформените ръце. Бицепсът и трицепсът привличат много погледи на плажа, няма никакво съмнение в това, за това бягайте във фитнеса за тренировка!

Тази статия ви предоставя 3 убийствени тренировка за ръце, които ще ви помогнат да изградите масата и оформянето, които винаги сте желали, а кой знае - може би ще ви помогнат да се отличите във всеки спорт, в който участвате!

Запомнете, че когато стане дума за брой повторения и серии, има 2 главни категории, към които трябва да се стремите във вашите тренировки:
Прочети цялата статия >

Как да предотвратим болките в гърба?

Добавена на 15 Юни, Категория: Статии, 2 коментара
Една от основните причини, поради които трябва да изградим здрава основа на тялото и да развием здрав гръб, е тази, че добрата стойка е от съществено значение при активния начин на живот.

Да, правилната стойка е в резултат от здрав гръб, а здравият гръб зависи от няколко основни фактора. Ето и нашите инструкции:
Прочети цялата статия >

Оформете тялото си с плуване

Добавена на 14 Юни, Категория: Статии, 5 коментара
Много от нас търсят най-различни начини да свалят излишните килограми. Докато някои нямат проблем да ходят на фитнес всеки ден, за да влязат във форма, други по-скоро биха си стояли на дивана, гледайки телевизия. Много хора считат залата за нещо непривлекателно и отблъскващо, а редовните тренировки за бездушни и еднообразни.

Това е причината, поради която все повече хора предпочитат плуването за поддържане на добра физическа форма. Нека бъдем честни: един от най-добрите начини, за да подобрим тялото си, е да се забавляваме по време на упражнения, а при плуването е точно така.
Прочети цялата статия >