Не е нужно хранителните режими за сваляне на тегло да бъдат прекалено сложни!

Добавена на 03 Август, Категория: Статии, 1 коментар

Просто трябва да подбирате разумно храната си!Не ни разбирайте погрешно, намаляването на излишните килограми определено е голямо предизвикателство (много добре го знаем, повярвайте ни). Просто казваме, че ако имате подходящата информация, то отслабването не е толкова трудно, колкото изглежда.

В случай, че премахнете всички преработени храни от диетата си и ги замените с естествени храни, които са богати на хранителни вещества, то ще свалите излишните килограми и ще подобрите здравето си за отрицателно време.
Прочети цялата статия >

Значението на честото хранене

Добавена на 02 Август, Категория: Статии, 1 коментар

Защо честото хранене е толкова важно?


Една от главните задачи при изграждането на мускулна маса е доставяне на възможно най-много качествена на храна за мускулната тъкан, но въпреки това трябва да внимавате поради една причина: мускулната ви тъкан може да се справи само с определено количество храна в даден момент.

С други думи, след като консумирате достатъчно хранителни вещества, клетките във вашите мускули затварят вратите си и не позволяват допълнително захранване, докато не изразходват храната, която вече са поели. А къде отива излишното количество? Познайте... Направо в мастните клетки.
Прочети цялата статия >

Хранителните добавки или правилната фитнес програма? Кое е по-ефективно?

Добавена на 01 Август, Категория: Статии, 4 коментара

Най-често срещаното мнение сред голямата част от хората в днешно време е, че спортните хранителни добавки да в основата на големите мускули, които винаги сме искали. Ако вярвате в това, то сте в наистина огромна грешка.

Ако искате да имате добре изглеждащо тяло, то задължително ви трябва правилна цялостна фитнес програма- хранителна и тренировъчна, за да постигнете желаните резултати.

Хранителните добавки нямат магически свойства. Дори най-скъпите от тях са просто едно допълнително средство, което може да ви помогне за крайния успех. Те дори не са задължителни за постигане на добър резултат, докато без качествен хранителен режим и тренировки просто няма как да стане.
Прочети цялата статия >

Как да изградим мускулна маса на краката по най-бързия начин : 2 привидно лесни упражнения за постигане на незабавни резултати

Добавена на 31 Юли, Категория: Тренировки, 7 коментара

Отчаяно желаете да разберете начин за бързо увеличаване на мускулната маса на краката? Спрете с търсенето. В тази статия ще намерите информация, която ще ви помогне да постигнете целта си за рекордно кратко време.

Има само няколко упражнения, които трябва да изпълнявате, за да започнете промяната.
Прочети цялата статия >

Mueller Sports Medicine вече в България!

Добавена на 28 Юли, Категория: Новини, 6 коментара

“Нашата мисия е да осигурим качествени продукти за спортната медицина и да бъдем сигурни, че клиентите ни по света получават най-добрата и професионална спортна продукция. Ние оценяваме значението на думите честност, гордост и отлично качество. Тези думи са израз на пътя, по който е поел нашият бизнес, както и продуктовата селекция, която предлагаме на нашите клиентите.”
Брет Мюлер

Mueller Sports Medicine е семейна компания, основана през далечната 1961 г. от Кърт Мюлер. Използвайки знанията си за нуждите на атлетическото тяло по време на тежки физически натоварвания, Кърт Мюлер полага основите на Mueller Sport Medicine в мазето на своя баща фармацевт.
Прочети цялата статия >

7 храни, които ще помогнат значително за мускулния ви растеж

Добавена на 27 Юли, Категория: Статии, 3 коментара

Преди да започнете хранителен режим за изграждане на мускулна маса, трябва да знаете няколко неща, които ще улеснят начинанието ви. Когато се опитвате да оформите мускули, трябва да действате умно и да използвате всички полезни съвети, които ви се дават.

Ние ще ви дадем огромен начален тласък, като ви предоставим 7 храни, които ще ви бъдат от огромна полза. Ето ги и тях:

1. Бадеми или други подобни ядки


За предпочитане е да са несолени. Богати са на калории, намаляват апетита и засищат добре. Имат съществено значение в процеса на изграждане на мускулите.
Прочети цялата статия >

Важността на протеина

Добавена на 25 Юли, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Адекватният прием на протеин е важен за всички. Наличието на протеин в храната осигурява усещане за ситост, помага при усилените тренировки и играе важна рола в контролирането на кръвната захар и телесното тегло, тъй като регулира чувствителността към инсулина.

Искам да започна програма за сваляне на теглото. Как може да ми помогне протеинът?


Протеинът захранва чистата мускулна маса и подобрява метаболизма. Това значи, че е идеален за всяка програма за изчистване на мазнините. Колкото повече мускули имате, толкова по-бърз ще е метаболизмът ви и ще горите повече калории.
Прочети цялата статия >