Свободни тежести или машини? част 1

Добавена на 18 Март, Категория: Статии, Напиши коментар
Кое от двете трябва да изберете за максимално добра тренировка?

Силовата тренировка може да ви се струва объркваща, ако започвате сега или е минало доста време от последното вдигане на тежести, особено когато става въпрос за избора на тренировъчно оборудване.

Какво трябва да използвате - свободни тежести или машини? Познаването на предимствата и недостатъците им ще ви помогне при избора.
Прочети цялата статия >

Хранителни добавки за начинаещи!

Добавена на 17 Март, Категория: Статии, Напиши коментар
Всеки начинаещ си задава доста въпроси преди и когато започне да тренира! С тази статия ще отговорим на един от основните въпроси,а именно: Какви, след колко време и дали да вземаме хранителни добавки?

Първо трябва да осъзнаете, че за да станете големи и да изглеждате добре, трябва да свършите много тежка работа. Ако сте новаци в залата и не сте се занимавали изобщо с подобни неща преди това, започнете тренировки с тежести и изчакайте поне 3 месеца преди да се захващате с хранителни добавки.
Прочети цялата статия >

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун

Добавена на 15 Март, Категория: Статии, Напиши коментар

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун
Като тинейджър, бъдещото холивудско светило Силвестър Сталоун, бил много буен. 10 пъти го гонили от училище
. На 15 годишна възраст попада в училище за проблемни деца, където започва да се занимава със спорт и театър. На 16 години започва да се занимава с "лек" културизъм. Най-известните филми в които участва са "Роки" и "Рамбо".
Прочети цялата статия >

Казин, ето няколко причини да не го пренебрегвате!

Добавена на 14 Март, Категория: Без категория, Напиши коментар

Откакто съществува бодибилдингът е известно, че основната градивна единица на мускулите е протеинът. Оттогава изминаха много години, много изследвания бяха направени, но силата на протеина си остана същата. Въпреки всички направени храни и добавки в основата на големите мускули е протеинът.
Прочети цялата статия >

Интересни ползи от казеина!

Добавена на 11 Март, Категория: Статии, Напиши коментар
В тази статия ще обърнем внимание на вид протеин, който ни е добре познат с основното си действие, а именно бавното си усвояване. НО, има и още няколко не толкова познати факти за този вид протеин, на които ще обърнем внимание в редовете по-долу!

1. Запазва мускулите

Всеки път когато сте на ниско калорийна диета, един от първите въпроси, които ви безпокоят е загубата на мускулна маса. Тъй като не доставяте достатъчно калории за да окажете пълна подкрепа на всички енергийни нужди през целия ден, вие принуждавате тялото си да се обърне към съхранените си резервни депа.
Прочети цялата статия >

Най-важните неща за ZMA!

Добавена на 10 Март, Категория: Статии, Напиши коментар
1. Какво представлява ZMA?

ZMA е научно разработена анаболна минерална формула. Тя съдържа цинк монометионин аспартат, магнезий аспартат и витамин Б6. Проучванията са доказали, че ZMA може значително да увеличи анаболните нива на хормоните и мускулната сила при спортистите.
Прочети цялата статия >

Кои съставки в пред-тренировъчния продукт, за какво са! част 2

Добавена на 04 Март, Категория: Статии, Напиши коментар
НАПОМПВАЩИ

Ролята на напомпващите съставки е проста. Целта им е по-добра васкуларизация, разширяване на мускула, тоест навлизането на повече изграждащи вещества, от което следва повече растеж. Добрата визия в залата по време на тренировка е само приятен, допълнителен ефект.
Прочети цялата статия >