Полезни съвети за увеличаване на мускулната маса (2-ра част)

Добавена на 13 Август 2012 | Категория: Статии | Добави в любими

Въпрос: Трибулус терестис е един от най-популярните и търсени тестостерон-стимулатори. Изследван ли е от науката и действа ли наистина?

Отговор: За трибулус терестис се каза и изписа толкова много. Няма да се спираме подробно на всичко, защото ще дадем точен и ясен отговор. Трибулус терестис е изследван от науката и опитите показват, че той действа, и то много успешно.

Казано в цифри, след едноседмичен курс от 1гр. дневно разделен на три приема, количеството тестостерон, отделяно в организма, ще се увеличи с цели 30%.

Въпрос: Искам да развия по-добре горната част на гърдите. Как да изпълнявам повдигането от лег под наклон, за да постигна най-добър ?

Отговор: Основното нещо, което трябва да стане ясно е, че плоскостта на движение на лоста при повдигане от наклон и от хоризонтална пейка е съвсем различен. Повечето трениращи правят една и съща грешка – те отпускат лоста към долната част на гърдите така, както тренират при повдигане от лег.

Но при упражнението под наклон щангата трябва да се спуска към горния край на гърдите – близо до брадичката. Лостът ви трябва да се спуска към врата, малко под адамовата ябълка. Това е правилната траектория.
Етикети:

Коментари

 • Anonimus
  machless Трибулус терестис до колкото знам е на билкова основа това значи ли че може да се ползва от спортисти на всяка възраст и ако има някаква възрастова граница каква е тя ?? Предварително благодаря за отговора . :)
  13 Август в 12:49
 • Anonimus
  Димитар Бабачев за горни гарди трябжа да се пуска бавно,задурйжш секунда-две на гърдите и пле6ките трябжа да будат долепени една кум друга в(субран гръб испъчени гърди) протижен слу4ей работи поже4е предно рамо.Прави ги в началото докато има6 повече сила .
  13 Август в 13:15
 • Anonimus
  Hristo Saraev ами възрастова граница има ако си под 18 по добре недей поне на 17 пробвай по простата причина че ако си в побертет отделяш достатъчно тестостерон които покрива нуждите на тялото ти да на билкова основа е има го и на чай в аптеките да си вариш но е доста по слаб от този на таблетки или вече тест стимулаторите които не ти препоръчвам особенно защото няма да има голям ефект ако си в тази граница примерно до 18-19 години
  13 Август в 15:17
 • Anonimus
  Hristo Saraev е то по принцип не само за горна част важи това за рамото то се включва и в средна и долна лежанка то и за това ако правиш по повече серии и особенно ако правиш 3те лежанки в деня за рамо ти стига 1-2 упр за рамото защото го натоварваш при гърдите а вече за това бавно или бързо да пускаш и дали да задържаш там не съм много сигурен но няма голямо значение стига техниката да ти е правилна а това за задържането ,да напрягаш малко повече мускулите
  13 Август в 15:22
 • Anonimus
  Димитар Бабачев по този начин изолираш гурдите приятел а целта е да помпиш тях не рамото.за да има правилно изпълнение трябва да се помпи бавно, а задържането на гърди е техника,която явно не си опитвал.
  13 Август в 15:52
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е просто намерение, а по-скоро твърдо убежде...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...

Тренирам и почивам, резултатът е гарантиран!

Тренирам и почивам, резултатът е гарантиран!

28 Юни 2018

Много хора, които се опитват да изградят чиста мускулна маса, може да се изкушат от идеята да прекарват цялот...