Полезни съвети за увеличаване на мускулната маса (2-ра част)

Добавена на 13 Август 2012 | Категория: Статии | Добави в любими

Въпрос: Трибулус терестис е един от най-популярните и търсени тестостерон-стимулатори. Изследван ли е от науката и действа ли наистина?

Отговор: За трибулус терестис се каза и изписа толкова много. Няма да се спираме подробно на всичко, защото ще дадем точен и ясен отговор. Трибулус терестис е изследван от науката и опитите показват, че той действа, и то много успешно.

Казано в цифри, след едноседмичен курс от 1гр. дневно разделен на три приема, количеството тестостерон, отделяно в организма, ще се увеличи с цели 30%.

Въпрос: Искам да развия по-добре горната част на гърдите. Как да изпълнявам повдигането от лег под наклон, за да постигна най-добър ?

Отговор: Основното нещо, което трябва да стане ясно е, че плоскостта на движение на лоста при повдигане от наклон и от хоризонтална пейка е съвсем различен. Повечето трениращи правят една и съща грешка – те отпускат лоста към долната част на гърдите така, както тренират при повдигане от лег.

Но при упражнението под наклон щангата трябва да се спуска към горния край на гърдите – близо до брадичката. Лостът ви трябва да се спуска към врата, малко под адамовата ябълка. Това е правилната траектория.
Етикети:

Коментари

 • Anonimus
  machless Трибулус терестис до колкото знам е на билкова основа това значи ли че може да се ползва от спортисти на всяка възраст и ако има някаква възрастова граница каква е тя ?? Предварително благодаря за отговора . :)
  13 Август в 12:49
 • Anonimus
  Димитар Бабачев за горни гарди трябжа да се пуска бавно,задурйжш секунда-две на гърдите и пле6ките трябжа да будат долепени една кум друга в(субран гръб испъчени гърди) протижен слу4ей работи поже4е предно рамо.Прави ги в началото докато има6 повече сила .
  13 Август в 13:15
 • Anonimus
  Hristo Saraev ами възрастова граница има ако си под 18 по добре недей поне на 17 пробвай по простата причина че ако си в побертет отделяш достатъчно тестостерон които покрива нуждите на тялото ти да на билкова основа е има го и на чай в аптеките да си вариш но е доста по слаб от този на таблетки или вече тест стимулаторите които не ти препоръчвам особенно защото няма да има голям ефект ако си в тази граница примерно до 18-19 години
  13 Август в 15:17
 • Anonimus
  Hristo Saraev е то по принцип не само за горна част важи това за рамото то се включва и в средна и долна лежанка то и за това ако правиш по повече серии и особенно ако правиш 3те лежанки в деня за рамо ти стига 1-2 упр за рамото защото го натоварваш при гърдите а вече за това бавно или бързо да пускаш и дали да задържаш там не съм много сигурен но няма голямо значение стига техниката да ти е правилна а това за задържането ,да напрягаш малко повече мускулите
  13 Август в 15:22
 • Anonimus
  Димитар Бабачев по този начин изолираш гурдите приятел а целта е да помпиш тях не рамото.за да има правилно изпълнение трябва да се помпи бавно, а задържането на гърди е техника,която явно не си опитвал.
  13 Август в 15:52
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Свободни тежести или машини? част 1

Свободни тежести или машини? част 1

18 Март 2018

Кое от двете трябва да изберете за максимално добра тренировка? Силовата тренировка може да ви се струва объркваща, ако започвате сега или е минало д...

Хранителни добавки за начинаещи!

Хранителни добавки за начинаещи!

17 Март 2018

Всеки начинаещ си задава доста въпроси преди и когато започне да тренира! С тази статия ще отговорим на един о...

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун

15 Март 2018

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун Като тинейджър, бъдещото холивудско светило Силвестър Сталоун, бил ...

Интересни ползи от казеина!

Интересни ползи от казеина!

11 Март 2018

В тази статия ще обърнем внимание на вид протеин, който ни е добре познат с основното си действие, а именно ба...