Оолонг чай и Йерба Мате като напитки, които помагат в битката с килограмите

Добавена на 28 Септември 2011 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими

Все повече хора се стремят да отслабнат и да изглеждат по най - добрия начин. Свалянето на излишните килограми се разглежда като част от чудесен начин за здравословен живот без болести. Има няколко метода, които трябва да бъдат следвани, за да се изгорят мазнините. Недостигът на време в съвременното всекидневие кара хората да търсят всякакви начини за резултати в най- кратък срок.

Консумирането на напитки, които помагат за отслабването, е една от опциите. Има различни компании, които ги произвеждат. Техният агресивен маркетинг обикновено убеждава потребителите, че могат да постигнат успех за кратко време. Въпреки всичко, винаги трябва да сте внимателни преди да консумирате нещо, което не е 100% натурално. Винаги четете инструкциите на опаковката и се съветвайте с лекаря си. Съществуват и някои напълно естествени напитки, които препоръчваме в битката с килограмите.

Първата напитка е Оолонг чаят. Той е известен със способността си да предотвратява затлъстяването и активно да допринася за намаляването на теглото. Погледнете китайците, които го пият постоянно, и ще разберете колко е ефективен.


Втората напитка е Йерба Мате - здравословна и без никакви химикали. Тя се извлича от вечно зелено дърво, което се среща в субтропичните гори на Южна Америка. Традиционно приготвена напитка от Йерба Мате може да бъде чудесен начин за свалянето на няколко килограма. Освен ускоряването на процеса на горене на мазнини в значителна степен, тя помага и за стимулиране на енергийните нива на организма, подобно на кофеина.

Йерба Мате представлява много по- добър вариант от чая и кафето. Действа като стимулант за мозъка и метаболизма. Ето защо Йерба Мате е напитка, която се свързва с горенето на мазнините. Повишените нива на енергия, които усещате, намалявате необходимостта от консумиране на допълнителна храна. Енергията се поддържа през целия ден и това ви помага да стоите настрана от нездравословната храна. Освен в течна форма, Йерба Мате може да се намери и под формата на хранителна добавка (на капсули, таблетки).

Основната полза от Йерба Мате като напитка за отслабване е, че тя значително намалява скоростта на изпразване на стомаха. Няколко изследвания показват, че Йерба Мате действително помага за намаляването на теглото. Милиони хора по света са изключително доволни от тези положителните ефекти!

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

  • Anonimus
    The exhibits range from relicsOil Paintingdepict the record about the Malay Sultanate to artefacts that portray the country's battle for independence against Japanese occupation and British colonialism.Lao Zi Temple13 kilometres from Sungai Lembing, Lao Zi Temple is house to Mother day paintingreputedly 'longest artifical dragon'. Begin out your winding journey in to the temple likely in by its 'tail' and being released in the temple if you exitPablo Picasso paintingmouth'.sunglassesandhandbagsfromjiyouarts201320725
    25 Юли в 07:45
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...