Нов предтренировъчен продукт от iForce

Добавена на 30 Юни 2014 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими

Изцяло нова визия, изцяло нова формула на познатото високо качество, това ни обещава новият Max Out на iForce Nutrition.

След официалното обявяването на обещаващия термогенен фетбърнър Thermoxyn, iForce се насочва и към революционна предтренировъчна формула (азотен бустер).

Съставът изглежда формулиран прецизно и с много мисъл. Включва значителни количества от доказани съставки, които да Ви гарантират безкомпромисни резултати.

Всяка от 4-те патентовани бленди отговаря за някоя от основните цели на всеки предтренировъчен продукт - енергия, фокус, напомпване и сила, хидратация.

Adrenaplex играе ролята на енергиен комплекс. Съставен от доказани стимулатори на централната нервна система като Phenethylamine HCl, Synephrine HCl и точно отбелязано количество кофеин в доза - 300mg, гарантира, че ще Ви изправи на крака и ще сте готови за нови постижения, дори след най-тежкия работен ден.

Nitroplex отговаря за разкъсващото напомпване. Прави впечатление липсата на всякакъв вид аргинин, което може да се обясни с изключителното доверие на iForce в двете съставки от този комплекс - Glycerol Monostearate и Potassium Nitrate.

Cogniplex включва комбинация от Rhodiola Rosea, DMAE и Huperzine A. Безспорно ефективни адаптогени и съставки, които да настроят мозъка за тежка физическа активност, предоставяйки остър ум, фокус, настроение и желание за тренировка.

Hydraplex е формула от потентни електролити. iForce очевидно разбира нуждата от хидратация на мускулите по време на тренировка и включва този малко необичаен комплекс от адекватни количества електролити като Potassium Phosphate, Sodium Phosphate и Magnesium Phosphate.

Прецизността около този продукт действително ни заинтригува и смятаме, че ще се превърне в един от най-предпочитаните в предтренировъчната категория. Официална дата все още не е обявена, но със сигурност ще бъде до края на лятото.
Етикети: Max Out, iForce

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
К2 (МК-7) витаминът, от който се нуждаете!

К2 (МК-7) витаминът, от който се нуждаете!

17 Август 2018

Калцият заздравява костите и намалява риска от остеопороза – тази теория бе лансирана в продължение на години. Тогава защо в скандинавските държави, ...

Спирулина – изворът на живота!

Спирулина – изворът на живота!

14 Август 2018

Спирулината е позната още по времето на древните маи и ацтеки, които са укрепвали и подмладявали организма си...

Какво е Бакопа мониери ?

Какво е Бакопа мониери ?

10 Август 2018

Бакопа е блатна билка, позната от векове в традиционната индийска медицина. Друго популярно нейно име е брахм...

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

02 Август 2018

FA Nutrition е повече от екстремна марка! Създадоха един от най - добрите продукти, които се борят за възстан...