Нов предтренировъчен продукт от iForce

Добавена на 30 Юни 2014 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими

Изцяло нова визия, изцяло нова формула на познатото високо качество, това ни обещава новият Max Out на iForce Nutrition.

След официалното обявяването на обещаващия термогенен фетбърнър Thermoxyn, iForce се насочва и към революционна предтренировъчна формула (азотен бустер).

Съставът изглежда формулиран прецизно и с много мисъл. Включва значителни количества от доказани съставки, които да Ви гарантират безкомпромисни резултати.

Всяка от 4-те патентовани бленди отговаря за някоя от основните цели на всеки предтренировъчен продукт - енергия, фокус, напомпване и сила, хидратация.

Adrenaplex играе ролята на енергиен комплекс. Съставен от доказани стимулатори на централната нервна система като Phenethylamine HCl, Synephrine HCl и точно отбелязано количество кофеин в доза - 300mg, гарантира, че ще Ви изправи на крака и ще сте готови за нови постижения, дори след най-тежкия работен ден.

Nitroplex отговаря за разкъсващото напомпване. Прави впечатление липсата на всякакъв вид аргинин, което може да се обясни с изключителното доверие на iForce в двете съставки от този комплекс - Glycerol Monostearate и Potassium Nitrate.

Cogniplex включва комбинация от Rhodiola Rosea, DMAE и Huperzine A. Безспорно ефективни адаптогени и съставки, които да настроят мозъка за тежка физическа активност, предоставяйки остър ум, фокус, настроение и желание за тренировка.

Hydraplex е формула от потентни електролити. iForce очевидно разбира нуждата от хидратация на мускулите по време на тренировка и включва този малко необичаен комплекс от адекватни количества електролити като Potassium Phosphate, Sodium Phosphate и Magnesium Phosphate.

Прецизността около този продукт действително ни заинтригува и смятаме, че ще се превърне в един от най-предпочитаните в предтренировъчната категория. Официална дата все още не е обявена, но със сигурност ще бъде до края на лятото.
Етикети: Max Out, iForce

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Cvetita Herbal отново с нов продукт!

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

20 Март 2018

Л-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага Ви да изгорите складирани...

Carbo Stop Pro Series!

Carbo Stop Pro Series!

20 Февруари 2018

Cvetita Herbal не случайно са лидери в натуралните добавки! Добрият билков продукт винаги е по – добър от хи...

К2 – витаминът, без който костите и сърцето не могат!

К2 – витаминът, без който костите и сърцето не могат!

13 Февруари 2018

Калцият заздравява костите и намалява риска от остеопороза – тази теория бе лансирана в продължение на години...

Хипер растеж с Hyper AminoBolic!

Хипер растеж с Hyper AminoBolic!

07 Февруари 2018

Ако искате нещо различно, което ще ви възстановява бързо и същевременно ще кара мускулът да работи на свръхчо...