Нов предтренировъчен продукт от iForce

Добавена на 30 Юни 2014 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими

Изцяло нова визия, изцяло нова формула на познатото високо качество, това ни обещава новият Max Out на iForce Nutrition.

След официалното обявяването на обещаващия термогенен фетбърнър Thermoxyn, iForce се насочва и към революционна предтренировъчна формула (азотен бустер).

Съставът изглежда формулиран прецизно и с много мисъл. Включва значителни количества от доказани съставки, които да Ви гарантират безкомпромисни резултати.

Всяка от 4-те патентовани бленди отговаря за някоя от основните цели на всеки предтренировъчен продукт - енергия, фокус, напомпване и сила, хидратация.

Adrenaplex играе ролята на енергиен комплекс. Съставен от доказани стимулатори на централната нервна система като Phenethylamine HCl, Synephrine HCl и точно отбелязано количество кофеин в доза - 300mg, гарантира, че ще Ви изправи на крака и ще сте готови за нови постижения, дори след най-тежкия работен ден.

Nitroplex отговаря за разкъсващото напомпване. Прави впечатление липсата на всякакъв вид аргинин, което може да се обясни с изключителното доверие на iForce в двете съставки от този комплекс - Glycerol Monostearate и Potassium Nitrate.

Cogniplex включва комбинация от Rhodiola Rosea, DMAE и Huperzine A. Безспорно ефективни адаптогени и съставки, които да настроят мозъка за тежка физическа активност, предоставяйки остър ум, фокус, настроение и желание за тренировка.

Hydraplex е формула от потентни електролити. iForce очевидно разбира нуждата от хидратация на мускулите по време на тренировка и включва този малко необичаен комплекс от адекватни количества електролити като Potassium Phosphate, Sodium Phosphate и Magnesium Phosphate.

Прецизността около този продукт действително ни заинтригува и смятаме, че ще се превърне в един от най-предпочитаните в предтренировъчната категория. Официална дата все още не е обявена, но със сигурност ще бъде до края на лятото.
Етикети: Max Out, iForce

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
BLACK FIRE се завърна!

BLACK FIRE се завърна!

22 Юни 2018

След дълги месеци на липса, black fire отново е тук,в нова и модерна опаковка! Освен опаковките по 60 и 120 капсули, фирмата Pure Nutrition пуска и ...

НОВО - Масло от шам-фъстък

НОВО - Масло от шам-фъстък

21 Юни 2018

Fitness1.bg иска да ви представи един иновативен, свръх полезен продукт от марката OSTROVIT! Хранителните сп...

Dorian Yates - суплементи от ново поколение!

Dorian Yates - суплементи от ново поколение!

19 Юни 2018

Fitness1 има удоволствието да ви предложи още една марка на световно равнище! Dorian Yates ! Дориан Андрю М...

Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

31 Май 2018

Знаете ли, че точно този продукт е най - продаваният и най - силният бърнар създаван някога? Преди да ви каж...