Всички глутаминови продукти на Optimum - в наличност!

Добавена на 12 Октомври, Категория: Новини, 12 коментара

Здравейте, приятели!


С радост може да ви съобщим вече, че може да намерите всички разфасовки на любимия ви глутамин на Optimum Nutrition при нашите колеги от Fitness #1 Superstore.

Optimum Nutrition - Glutamine Powder & Capsules


Л-Глутаминът, или накратко - глутаминът, е неесенциална аминокиселина, тъй като се синтезира от различни органи на организма - волевите мускули, черния дроб и др.
Прочети цялата статия >

Всички разфасовки креатин на Universal - вече в наличност!

Добавена на 12 Октомври, Категория: Новини, 3 коментара

Здравейте, приятели!


С радост може да ви съобщим вече, че може да намерите всички разфасовки на любимия ви креатин монохидрат на Universal Nutrition при нашите колеги от Fitness #1 Superstore.

Universal Creatine Monohydrate


Creatine Powder е направен от най-добрия креатин монохидрат на прах в света - патентован немски Creapure®.
Прочети цялата статия >

Мистър Олимпия 2011 - всички победители

Добавена на 19 Септември, Категория: Новини, 9 коментара

Фил Хийт е новият Мистър Олимпия!


Наречете го смяна на караула. По подобие на миналата година, в края един срещу друг бяха Джей Кътлър и Фил Хийт, които очакваха обявяването на новия мистър Олимпия. Този път ролите се обърнаха и беше ред на Хийт да грабне титлата, както и чек за 200 000 долара.

Хийт направи огромен прогрес след спечелването на първите си две титли като новобранец през 2006-та година. Невероятните усилия и постоянна работа в последните години му донесоха форма, която остави безмълвни легенди като Крис Кормиер и Флекс Уилър, когато стъпи на сцената в решителната нощ.
Прочети цялата статия >

Pure Nutrition вече и в България!

Добавена на 12 Септември, Категория: Новини, 3 коментара

Pure Nutrition е вълнуваща нова марка спортни суплементи, с потенциал скоро да се превърне в една от най-уважаваните и надеждни такива в този бранш. Продуктовата линия на Pure Nutrition е съставена от продукти, тествани от професионални спортисти и доказали се като едни от най-ефективните и чисти хранителни добавки на пазара днес.

Pure Nutrition предлага продукти с върхово качество, предназначени да Ви съпътстват и помагат по пътя към преодоляването на най-високите постижения в спорта. Екипът на Pure Nutrition вярва, че истински ефективните продукти се произвеждат само и единствено от възможно най-чистите и висококачествени суровини. Без съмнение Pure Nutrition ще помогне на всеки сериозен спортист да подобри физическите си качества и да достигне цели, които смята за недостижими.
Прочети цялата статия >

Mueller Sports Medicine вече в България!

Добавена на 28 Юли, Категория: Новини, 6 коментара

“Нашата мисия е да осигурим качествени продукти за спортната медицина и да бъдем сигурни, че клиентите ни по света получават най-добрата и професионална спортна продукция. Ние оценяваме значението на думите честност, гордост и отлично качество. Тези думи са израз на пътя, по който е поел нашият бизнес, както и продуктовата селекция, която предлагаме на нашите клиентите.”
Брет Мюлер

Mueller Sports Medicine е семейна компания, основана през далечната 1961 г. от Кърт Мюлер. Използвайки знанията си за нуждите на атлетическото тяло по време на тежки физически натоварвания, Кърт Мюлер полага основите на Mueller Sport Medicine в мазето на своя баща фармацевт.
Прочети цялата статия >

Natrol® – повече от 30 години качество без компромис!

Добавена на 20 Юли, Категория: Новини, 3 коментара

Natrol® се стреми да бъде най-предпочитаната марка хранителни добавки в света като създава продукти, които гарантирано поддържат Вашия здравословен начин на живот. Постигането на тази цел означава нашите клиенти да бъдат винаги в центъра на нашия фокус.

Мисията на Natrol® е да предлага продукти с безкомпромисно качество чрез най-доброто, което науката, Природата и технологиите могат да предложат.

Компанията Natrol® е създадена през 1980 година. През 1986 година предлага форма на витамин С, която има свръх -висока усвоимост (днес тази формула е допълнително подобрена и се нарича Easy-C®). През 2004 година Natrol® печели наградата „Производител на годината”, присъждана от списание Nutrition Industry Executive. През 1999 година Natrol® създава търговската марка Prolab®, а през 2007 година основава и търговската марка MRI (позната Ви от арсенала на Fitness1).
Прочети цялата статия >

and the WINNER is ? Приключи откритият конкурс на Fitness1 & BodyTime

Добавена на 03 Юни, Категория: Новини, 46 коментара
Fitness1 & BodyTime организираха конкурс за най-красиво, хармонично и пропорционално тяло във Facebook! Дойде моментът да обявим резултатите! Време е да станете известни!

Да припомним – наградният фонд надхвърля 3000 лева!

Кой участва в този конкурс?


Конкурсът беше отворен за всички, които желаят да участват! Участваха Дами и Господа от всички възрасти! В продължение на 2 месеца Fitness1 & BodyTime приемаха снимките на участниците (пратени по електронна поща) и ги публикуваха на своите страници във Facebook. Самото гласуване продължи точно 1 месец, като за всеки участник се сумират гласовете, събрани на тези две страници.
Прочети цялата статия >