AllMax представиха новият си Caяbion! Шест вида въглехидрати за повече енергия и маса.

Добавена на 20 Март, Категория: Новини, 3 коментара

Allmax е марка с широка гама от добавки, като най-новото попълнение е въглехидратната матрица Caяbion. Продуктът беше представен на тазгодишния Арнолд Класик и официално пуснат за продажба на официалния сайт на Allmax.

Caяbion е въглехидратна матрица, която съдържа шест различни източника на въглехидрати.
Прочети цялата статия >

Формулата на Superdrive е официално обявена!

Добавена на 14 Март, Категория: Новини, 7 коментара

Един от суплементите, който всеки искаше да опита по време на Арнолд Класик беше предтренировъчната суперформула на Gaspari Nutrition, наричана Superdrive.

Най-вероятно тогава е имало едва няколко човека, които са били запознати с подробностите около продукта, но допълнителна информация за онлайн феновете, които не успяха да посетят изложението не беше пусната.
Прочети цялата статия >

MusclePharm с нова линия на пазара - NITRATE SERIES!

Добавена на 13 Март, Категория: Новини, 4 коментара

В навечерието на Арнолд Класик Muscle Pharm решиха, че е най-добрият момент да обявят новата си Nitrate Series, която ще се появи през месец май. Уникалната линия ще се състои от 5 продукта - BCA-3 (BCAA), CLT-3 (глутамин), BTA-3 (бета-Аланин или бетаин), ARG-3 (аргинин) и CRE-3 (креатин).

Всеки продукт ще е самостоятелна част от Nitrate Series, като ще се отличава със своите индивидуални качества и свойства.
Прочети цялата статия >

Cellucor най – накрая разкриха очаквания си хит Cor Whey

Добавена на 01 Януари, Категория: Новини, 2 коментара

Нуждаете се от нещо за изграждане на брутална мускулна маса? Това е вашият нов коз!


Новият продукт на Cellucor : Cor – Performance Whey най – после има работеща страница на сайта на производителя. Продуктът обещава да е изключително качествен, както и всичко останало от тази изключителна марка.
Прочети цялата статия >

Monster Multi вече е на пазара в САЩ, определят го като „ексклузивен продукт“

Добавена на 30 Декември, Категория: Новини, 2 коментара

Феновете на марката CytoSport чакаха за този момент цяла година. Monster Multi вече е на свободният пазар в САЩ и най – накрая стигна до търговците на дребно, а скоро ще е наличен и в България чрез www.Fitness1.BG

Нека направим малка разбивка на продукта като съставки. В момента етикетите, които качват повечето сайтове в САЩ изглеждат пълни с грешки.
Прочети цялата статия >

Време е за ISO FUSION!

Добавена на 04 Октомври, Категория: Новини, 1 коментар

Isofusion беше мистериозният продукт на Gaspari Nutrition по време на експото в нощта на Олимпията.

Без промоции, брошури и допълнителни реклами. Просто един невиждан до сега продукт тихо спотайващ се на рафта до AMINOLAST, който много добре се вписваше до останалата част от гамата. ПРОТЕИН ИЗОЛАТ от най-високо качество с 42 ДОЗИ и 25 ГРАМА ПРОТЕИН във всяка една, без глутен и синтетични оцветители и овкусители.

Ние го очакваме с нетърпение, а Вие?

Нови продукти в арсенала на Pure Nutrition, ексклузивно от Fitness1.BG !

Добавена на 18 Септември, Категория: Новини, 3 коментара

What else do you need?


Съвсем наскоро нашумялата напоследък Pure Nutrition зарадва многобройните си фенове с цели седем нови продукта, които претендират бързо да станат хит с своите категории. Залагащи на възможно най-пречистените суровини и цени без конкуренция, Pure Nutrition са на път да се отвърдят на пазара като безспорен лидер в света на спортните храни.
Прочети цялата статия >