Измисли име и помогни на Athletic Xtreme!

Добавена на 21 Април, Категория: Новини, 1 коментар

Athletic Xtreme или по старому Anabolic Xtreme искат помощ от своите фенове! Създателите на Stimulant X и Slim Fx са на път да пуснат свои BCAA продукт, за който нямат все още име. Компанията подарява 10 кутии на този, които предложи най - оригинално заглавие.

Това, което знаем за новия BCAA продукт на Athletic Xtreme е, че с 2 грама и половина бетаин в доза, и 8 грама незаменими аминокиселини в съотношение 2:1:1, с вкус на СИНЯ МАЛИНА, за сега!

Ако имаш уникално предложение, може да попълниш формуляр с предложение тук.

Pump-HD върви по стъпките на MP Assault. BPI пускат своя азотен буустър в голяма опаковка.

Добавена на 01 Април, Категория: Новини, 2 коментара

BPI продължават устремно своето развитие и отново ни изненадаха, като решиха да увеличат впечатляващата си линия от предтренировъчни продукти. Нововъведението в гамата на BPI не е нов продукт, а нова разфасовка.

От компанията решиха, че Pump-HD е вече достатъчно популярен за да подходят като гиганта Muscle Pharm. Заедно с опаковката от 30 дози, Pump-HD вече ще се предлага в голяма опаковка от 60 дози.
Прочети цялата статия >

USP Labs подготвят бета тестовете за новия си Performance Protein.

Добавена на 29 Март, Категория: Новини, 17 коментара

През изминалата седмица, USP Labs разкриха няколко детайла за предстоящата премиера на дългоочакваната им протеинова пудра, която носи временното име Performance Protein.

Според марката производител, тя никога няма да пусне продукт, който не се е доказал с ефекта си. И точно сега USP Labs решиха да навлязат в най-конкурентната част на пазара.
Прочети цялата статия >

Ревю на Carnitine Core. Последното оръжие на Muscle Pharm в борбата срещу мазнините.

Добавена на 27 Март, Категория: Новини, 4 коментара

Carnitine Core е най-новото попълнение в Core серията, чиито бели етикети винаги са били знак за качество и безпрецедентен ефект.

Подобно на иновациите в останалите продукти от серията, Carnitine Core включва оригинална формула от 4 различни карнитинови форми и добавени малинови кетони.
Прочети цялата статия >

Muscle Army серията е потвърдена! Scitec ще атакуват пазара през май.

Добавена на 25 Март, Категория: Новини, 5 коментара

Преди около седмица Scitec обявиха, че ще пуснат на пазара нова линия от добавки, която ще бъде наименувана Muscle Army.

Продуктите ще бъдат на военна тематика и ще включват 8 уникални формули, но засега единствено имената им са потвърдени и няма информация за техния състав и дозировки.
Прочети цялата статия >

Гамата на Atletic Edge Nutrition догонва APE. Новата продуктова линия залага на цветна визия.

Добавена на 22 Март, Категория: Новини, 2 коментара

Все повече компании залагат на по-семпли опаковки, на които им липсват дръзки цветове и иновативен дизайн, който да ви удари право в лицето от момента щом бъдат зърнати.

Един от малкото новатори в суплементарната индустрия е AEN, който съвсем неотдавна разкри новата визия на своите продукти. Етикетите на продуктите са вече по-светли, по-опростени и по-цветни, вид, който се оценява по-лесно от потребителите.
Прочети цялата статия >

True Mass се модернизира до 1230 калории! BSN пускат голяма разфасовка на популярния гейнър.

Добавена на 21 Март, Категория: Новини, 2 коментара

BSN се активизираха в пускането на нови продукти за последната година. С всичките нови и иновативни формули, които видяхме, не е учудващо, че големият бранд е решил да ни изненада с ново предложение.

Най-новото творение на BSN ще се казва True Mass 1200, като не е ясно дали ще е заместител на стария True Mass или негова алтернатива.
Прочети цялата статия >