Никога не бихте предположили, че Арнолд....

Добавена на 29 Юли 2016 | Категория: Статии | Добави в любими


Арнолд Шварценегер е имал доста интересен живот. В тази статия ще обърнем внимание на малко известни факти за него!

Роден е през 1947 година в село Тал, Австрия. Бащиното му име е Алоис. Баща му Гюстав е бил в нацистката армия.

В началото на кариерата си, той става рекордьор по номинации за „Златна малинка“. Това е "награда", която се връчва за най - зле изиграна роля. Те обикновено се раздават в деня преди Оскар-ите. От 1983 година Шварценегер е номиниран за най-лош актьор за три филма, за най-лоша второстепенна роля за три филма и има една номинация за най-лоша екранна двойка.Сега една тайна за тренировъчният му режим!

Режимът му на тренировка е включвал секс 5 пъти на ден.Това е потвърдено от Тод Арнолд, който е работил с Шварценегер по филма True Lies.

Арнолд е бил и лошо момче...

Лежал е една седмица в австрийски затвор Причината е, че е избягал от армията, за да участва в конкурса Junior Mr. Europe.

Той е първият американец, собственик на Humvee Първоначално Humvee са били използвани само за военни цели. Арнолд е летял до щата Индиана, за да си купи един от първите два автомобила, представени за граждани. Самият той дълго време е убеждавал производителите да направят версия за граждани.Още на 13 години е решен да стане бодибилдър. В събота и неделя, когато фитнесите били затворени, той успявал да влезе нелегално, ако трябва и с взлом, защото е искал да тренира.

От нелегален имигрант до губернатор

Пристига в САЩ през 1968 година на 21-годишна възраст. Почти не говори английски. Печели няколко конкурса по бодибилдинг, инвестира в бизнеси, свързани с фитнеса, и бързо става милионер. Печелил е Мистър Вселена 4 пъти. Първите филмови агенти, с които е работил, са настоявали да смени името си, тъй като е прекалено „немско“.Отказал е заплатата си на губернатор, защото е „жълти стотинки“

Когато става губернатор на Калифорния, той отказва заплатата си от 187 000 долара, която била „дребна сума“. Той казва, че ако иска да печели пари, може да прави филми за по 200 млн. долара в Холивуд, но целта му не е това. Казва, че за него е чест да служи на щата Калифорния.

Друг интересен факт е, че Арни е можел да играе в „Умирай трудно“ Първоначално прдуцентите са искали Шварценегер да играе в „Умирай трудно“. Той отказал ролята и тя била дадена на Брус Уилис. Легендарен бодибилдърИ разбира се не бихме посмяли да пропуснем, че Шварценегер има легендарна кариера в света на бодибилдинга. Има 5 титли Мистър Вселена и 7 титли Мистър Олимпия. В пика на кариерата му размерите му са: ръце – 56 см бедра – 72 см прасци – 50 см гърди – 147 см тегло – 110 кг ръст – 186 см

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Колко е важен съня?

Колко е важен съня?

24 Септември 2017

Подценявате фактора на съня ? Когато стане дума за трупане на мускули, нищо не може да го замени. Липсата на сън може да се окаже една от най-важните ...

Колко въглехидрати?

Колко въглехидрати?

23 Септември 2017

„Въглехидратите са основния енергетичен източник при силовите тренировки” – казва експерта по хранене Крис Айс...

Интересни факти за тялото!

Интересни факти за тялото!

19 Септември 2017

Лицето на мъжа си запазва младостта много по-дълго, отколкото на жената. Това е така, заради факта, че кожата ...

Бавна комбинация, за бърз ефект!

Бавна комбинация, за бърз ефект!

17 Септември 2017

С тази статия ще Ви помогнем да "подсилите" нощното възстановяване на мускулатурата, което ще доведе...