Как да излезем от застоя

Добавена на 01 Юни 2011 | Категория: Статии | Добави в любими
Застоят е състояние, с което се сблъскваме често в борбата за подобряване на физиката. Добрата новина е, че може да бъде преборено с упоритост и воля. Какво правите, когато сте изправени пред трудност в работата или личният живот? Разбира се, че не се предавате, а търсите решение на проблема.

Същият принцип важи и при тренировките, независимо дали се опитвате да свалите излишни килограми или да качите мускулна маса.

Разбообразете тренировките си! Ако режимът Ви от месеци се състои от еднообразни тренировки или хранене и нещата очевидно не се се случват, значи е време за промяна. Увеличете дистанцията, която изминавате по време на кардио тренировките си, сложете наклон на пътеката, опитайте интервално бягане. Понякога застоят идва единствено от еднообразието и по никакъв начин не трябва да означава, че тренирате или се храните грешно.

Бъдете мотивирани, гледайте позитивно на нещата, постаявайте си реалистични цели, цели в кракосрочен интервал. Не гледайте единствено към „трябва да сваля 20 килограма до лятото”. Поставете си за цел да свалите например 5 килограма този месец и си помислете как ще се наложи да си купувате по-малки дрехи. Така ще постигате „малки победи” през целия път към крайната цел!

Правете промени във всекидневието си, не трябва да разчитате единствено на този 1 час във фитнеса, няколко пъти седмично. Подбряването на физиката е процес, който се нуждае от целодневна отдаденост. Използвайте стълбите вместо асансъора, разходете се до супермаркета без колата. Тялото Ви ще е благодарно за всяко допълнително движение, предвид застоелият начин на живот, който водим в днешното общество.

Потърсете помощ от професионалист в областта на храненето или тренирането. Винаги има какво да научите от някой, който се занимава професионално с това. Често има по-правилен начин за изпълнение на упражненията или по-подходяща храна, които ще доведат до по-добри резултати. Посъветвайте се как може да подобрите резултатите си чрез хранителни добавки свързани с целите Ви.

Никога не се отказвайте! Начинът, по който се справяте с трудностите и умението да отлагате удоволствието във времето Ви определя като хора. Животът е поредица от избори, които всеки трябва да направи и в крайна сметка, това което изберем ни прави това, което сме.
Етикети: застой

Коментари

  • Anonimus
    According to locals, Paintings very best time to visit the caves is all about 11:00 if the sun lights up the cavern fantastically.Heroes MusuemReferred to because the Muzium Tokoh Negeri, the Heroes Museum - adjacent to your Pahang Tourism office - is housed insideMother and Child painting a fantastically refurbished colonial-era mansion.Opened in 2000, Mother day painting is situated close by their state Mosque and it has six galleries as well as an audio-visual room in addition to a library.sunglassesandhandbagsfromjiyouarts201320724
    24 Юли в 06:39
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Енергия в изобилие! КАК?

Енергия в изобилие! КАК?

13 Декември 2017

Всички ние се нуждаем от много енергия, особено по време на най-натоварените часове от деня. Има безброй материали, които са посветени на тази важна ...

Само на 7, а вече по здрав от повечето в залата!

Само на 7, а вече по здрав от повечето в залата!

12 Декември 2017

Джулиано Строе (Giuliano Stroe) се превърна в знаменитост още през 2009 година, когато на 5-годишна възраст е...

Ползите от гъбата Кордицепс?

Ползите от гъбата Кордицепс?

10 Декември 2017

Кордицепс (Cordyceps) е странно-изглеждаща гъба, с трудно за произнасяне име, която, обаче, заслужава внимание...

Често срещаната болка в китките!

Често срещаната болка в китките!

09 Декември 2017

Травмата Болка в китките при сгъване с щанга с прав лост. Чувството Остра болка, обхващаща кутрето и киткат...