Истината за Трибулус Терестрис

Добавена на 26 Юни 2011 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
Ако търсите начин да увеличите нивото на тестостерон, но желаете да го направите по естествен начин (без опасни медикаменти с вероятни странични ефекти), то Трибулус Терестрис е отговорът, който търсите.

Това растение се използва от векове от редица народи, вкючително Китай и Индия, които се славят с успешното прилагане на билки и растения в медицината. Може да употребявате Трибулус свободно, без да се страхувате от неблагоприятни странични ефекти, без значение какви са целите Ви.

В последно време Трибулус Терестрис се използва главно при проблеми с ерекцията, ниско либидо и безплодност. Много мъже се сблъскват с тези проблеми, но често остават в тайна, защото се притесняват да говорят за тях, дори пред близките си. Най-често причината за появата на тези проблеми е в ниските нива на тестостерон, което е съвсем нормално и се случва в процеса на остаряване.

Друга полза от употребата на Трибулус Терестрис е оптимизиране на резултатите във фитнес залата или спорта като цяло. Тестостеронът е основният хормон, който отговаря за мускулната маса и неговото повишаване по естествен път може единствено да допринесе за постигането на по-добра физика. Може да очаквате повече сила, издръжливост, възстановяне, по-добро представяне и самочувствие в сексуалния живот.

Характерно за Трибулус Терестрис е, че не позволява на естественото производство на тестостерон да се повиши над здравословните норми. Това е причината, че действа много по-успешно при по-възрастни, над 25 години, защото при младежите нивата на тестостерон по принцип са значително по-високи.

В последно време популярността на Трибулус Терестрис нараства все повече, тъй като хората се опитват да водят максимално здравословен живот и наблягат на натурални неща от природата. Ако желаете да подобрите представянето си във фитнеса залата или просто търсите начин да завишите усещането на мъжественост, опитайте Трибулус Терестрис, най-безопасният и естествен.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

 • Anonimus
  cxzc Трибулуса НЕ покачва тестостерона ...
  06 Юли в 21:41
 • Anonimus
  xxx :) Пробвай Blue UP + ZMA и пак ще си говорим
  26 Юли в 22:22
 • Anonimus
  cxzc И 2те добавки които посочи НЕ покачват тестостерона ... чети малко изследвания
  11 Август в 16:09
 • Anonimus
  scorpio a tribestana na tabledki,za nego kakvo 6te kaje6?
  05 Октомври в 14:57
 • Anonimus
  Spiro Много хора тяърдят, че качва. Но - тк има едно голмо НО - първо, качва в най-добрият случай до 30-40% ( стероидите на инжекции качват с хиляди проценти), второ - не действа на всички по еднакъв начин; и трето - повечето продукти на пазара нямат необходимото количество Протодиосцин (някой нямат въобще) - сапунинът, който реално е от значение, това да има 40, 50 или 90 процента някакви си сапунини в екстракта не е достатъчно.
  17 Декември в 23:33
 • Anonimus
  As a result Photo to Painting is very clear all this information that eggs really are a much in demand commodity which is loved and liked by people rich and poor, old and young.And it has been rightly said inside Modern oil painting Hindi advertisement, Sunday Ho Ya Monday, Roz Khao Ande. It simply signifies that eggs can be eaten on a daily basis whether it is Sunday or perhaps a Monday which in itself signifies the importance Van Gogh painting eating eggs.sunglassesandhandbagsfromjiyouarts201320715
  15 Юли в 17:35
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...