Искам мускулна маса!

Добавена на 06 Юли 2016 | Категория: Хранене | Добави в любими


Тази статия е за хората, които отчаяно се борят да качат килограми. Било то по здравословни причини или по естетически. Тук ще ви дадем няколко полезни съвета как здравословно да качите килограми. Ключовата дума е здравословно. Помнете, че винаги трябва на първо място да мислите за вашето здраве.Най – важното е да промените менюто си, то е от ключово значение, за това дали ще задържате дадени килограми, ще ги качвате или ще ги сваляте.
Тъпчете с чипсове и други подобни вредни храни няма да повишат теглото ви,а по-скоро ще повишат нивото на холестерола в кръвта. Яжте плодове като банани, и здравословни мазнини храни на всеки 4 часа и не пропускайте хранения.

Консумирайте разнообразна храна. Така ще си добавите всички видове хранителни вещества в менюто си. Сменете обезмасленото мляко с пълномаслено. Наблягайте на телешкото месо, рибата, яйцата, соята, лещата.Увеличете калорийния прием. Макар да звучи банално, това е в основата на наддаването на килограми и трупането на телесна маса. Не увеличавайте количеството храна, това е изключително погрешно и ще разшири стомахът ви, а това може да ви създаде дискомфорт. Просто увеличете храненията. Ако нормално се храните 4 пъти на ден, ако искате да качите килограми , яжте минимум 6 пъти, също така добавете калории и чрез хранителни добавки. Най – удачно е да си вземете от така наречените гейнъри. Те са богати на въглехидрати, което означава, че ще набавят големи количества калории.Най – важното при избора на гейнър е да следите за ниски нива на захар и по – високо протеиново съдържание. Наличието на витамини и минерали, както и креатин са в плюс.

Тренирайте за мускулна маса. Нарастването на мускулната маса ще ви осигури цялостно по-здрав вид. Избягвайте кардиотренировките.Пропускайте закуската, това забавя метаболизма. Сумистите не закусват, това вероятно е достатъчно силен аргумент за всеки, който иска да напълнее, да започне да не хапва сутрин. Увеличете вечерята. По-обилната вечеря ни осигурява внос на калории, които няма кога да изгорим. Те се натрупват в мастните депа и така увеличаваме теглото си.
Когато сме в процес на качване е хубаво освен гейнър да си набавим и креатинов продукт, който да подпомогне нарастването на мускулна маса и захранването на мускула.

Fitness1.bg препоръчва следните продукти:
Massive Mass Gainer
CORE Mass Lean Mass Hyper Mass
Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранене
Ядките, които да включим към хранителния си режим!

Ядките, които да включим към хранителния си режим!

05 Октомври 2018

Заради своето високо съдържание на мазнини, някога ядките са имали репутацията на храни, които трябва да се избягват ако човек е решил да влиза във ф...

Как да консумираме правилно плодове?

Как да консумираме правилно плодове?

25 Юли 2018

Въпреки че здравословното хранене напоследък е много популярно, трябва да се внимава. Така например храни и н...

Кажете СТОП на стареене с Витамин Е

Кажете СТОП на стареене с Витамин Е

24 Юли 2018

Експертите са единодушни, че витамин Е забавя процесите на стареене благодарение на това, че защитава клеткит...

7 мита за храната, която ядем!

7 мита за храната, която ядем!

06 Юни 2018

Мит № 1: Биохраните са по-полезни от другите Биологичното земеделие е например много полезно за почвата. Но ...